MGK se pregătește să intre în muzica country

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Pexels
Foto: Pexels

În ultima perioadă, pare că toată lumea încearcă să intre pe scena muzicii country. De la Lana Del Rey la Beyoncé, Post Malone și mulți alții, artiștii pop și mainstream aleargă către muzica country pentru a se alătura acțiunii.

Cu succesul național de care se bucură artiști precum Morgan Wallen, Zach Bryan și Luke Combs în ultima vreme, nu este deloc surprinzător... muzica country este MARE acum, scrie Whiskeyriff.

Deși personal aș putea trăi fără ca artiștii pop să intre pe această scenă doar pentru a face bani (mă uit la tine, Lana), nu pot lua toate deciziile. Totuși, această colaborare este una pe care nu o așteptam deloc.

Machine Gun Kelly, recent prescurtat în mgk, ar putea să își anunțe intrarea în muzica country. Spotify House, care preia Ole Red în timpul săptămânii CMA, a sugerat acum câteva zile că mgk ar putea apărea pe scenă. Lista oficială Spotify House at CMA Fest 2024 a schimbat temporar imaginea de copertă cu o imagine pixelată a lui mgk, care a fost ulterior actualizată cu o imagine ne-pixelată, dar care de atunci a fost înlocuită cu imaginea lui Thomas Rhett.

Însă, mgk însuși a confirmat practic apariția sa, răspunzând cuiva pe Twitter:

Și de atunci, Spotify House și-a lansat programul, confirmând că el va cânta vineri noaptea (sâmbătă dimineață) la ora 12:30, imediat după un alt invitat surpriză neanunțat:

Așadar, înseamnă asta că mgk va face un crossover în muzica country? Desigur, el și-a început cariera în hip hop, dar apoi a trecut la un sound mai punk rock cu ultimele două albume, așa că de ce să nu încerce și country? Cu toate acestea, aș fi mai mult decât surprins dacă mgk ar anunța efectiv un proiect muzical country. Sincer, nu am idee de ce mgk este inclus în programul CMA Fest... dar, din nou, nu eu iau deciziile.

L-am văzut pe mgk susținându-și prietenul Jelly Roll la Grand Ole Opry, așa că poate va urca pe scenă împreună cu Jelly (sau poate Jelly Roll este acea performanță surpriză de la ora 11:30 pm).

Numai timpul ne va spune dacă acesta este un alt anunț de crossover... rămâneți aproape.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel