Messi a izbucnit. Scântei la antrenamentul PSG, după ce argentinianul a fost ”controlat” la glezne de vechiul său ”prieten”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport

La unul dintre ultimele antrenamente ale jucătorilor PSG au ieșit scântei.

Atmosfera de la gruparea franceză este departe de a fi perfectă, iar asta o demonstrează și ultimul incident de la antrenamente.

Protagoniștii ultimei dispute de la antrenamentele PSG sunt Sergio Ramos și Lionel Messi, doi jucători care au fost adversari o viață și care au dus zeci de bătălii crunte pe gazon, în ciocnirile dintre Real Madrid și Barcelona.

Astăzi, amândoi sunt în tricoul PSG, dar într-o fază de joc, Ramos a reacționat prea puternic și l-a lovit pe Messi peste picioare, ceea ce argentinianului nu i-a plăcut deloc.

Messi a fost supărat pentru lovitura inutilă, așa că, după încheierea fazei de joc, a urmat o scurtă discuție între cei doi.

Din imaginile apărute zilele trecute pe rețelele de socializare se vede cum fundașul spaniol îl lovește ușor pe Messi peste picioare, în momentul în care atacantul se îndrepta cu mingea spre poartă.

Transferuri prea scumpe

În ciuda faptului că patronii clubului francez au făcut, în ultimii ani, achiziții de sute de milioane de euro, rezultatele la nivel european se lasă așteptate.

Una dintre problemele care îi macină pe mai marii grupării pariziene este viitorul lui Neymar, cel care deține recordul pentru cel mai scum transfer din istoria fotbalului.

Adus la PSG în 2017 pentru 222 de milioane de euro, Neymar era atunci pilonul în jurul căruia șefii din Golf credeau că vor construi echipa care va aduce trofeul Ligii Campionilor.

Transferul său la Paris este încă cel mai scump din istoria fotbalului, fără semne că cineva îl va detrona în curând. 

Cinci ani mai târziu, Neymar a adunat patru titluri de campionat francez, trei cupe ale Franței, două cupe ale Ligii și două Supercupe. A câștiga trofee interne cu PSG este ca și cum ai câștiga aurul olimpic la baschet cu SUA. Lipsește titlul de campion NBA.

Sosirea vechiului prieten din Catalonia, Lionel Messi, după cea a lui Kylian Mbappé, l-au împins pe Neymar și mai mult în umbră, care a părăsit Barcelona tocmai pentru că a vrut să iasă din umbra lui Messi.

În Catalonia, a împărțit poziția de asistent împreună cu Luis Suarez, în timp ce reflectoarele erau concentrate asupra magicianului argentinian. Venind la Paris, a vrut să arate că și el poate fi un lider, iar Balonul de Aur, pe care unii i-l preziseseră, pare acum un vis.

Mbappé a devenit proiectul central al lui PSG, unul pe care temperamentalul brazilian cu siguranță nu l-a primit cu entuziasm, oricât de bună ar fi fost relația celor doi.

Caracterul dificil și absențe frecvente de pe teren pun în mod justificat la îndoială șederea lui Neymar la Paris, iar salariul său, de circa 40 de milioane de euro, este o povară pe spatele clubului, iar conducerea ar fi bucuroasă să îndepărteze această greutate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel