Messi a devenit și regele like-urilor pe Instagram. Postarea care a intrat în istorie - foto în articol

Autorul articolului: Andrei Itu | Dată: 19 dec 2022, 18:13 | Categorie: Lifestyle
Messi
Messi

Starul Lionel Messi a doborât recordul de like-uri pentru o postare a unui sportiv pe Instagram.

În mai puţin de 24 de ore, peste 43 de milioane de oameni au dat like postării argentinianului care a sărbătorit câştigarea titlului de campion mondial.

Lionel Messi a ridicat duminică singurul trofeu major care lipsea din palmaresul său: Cupa Mondială. La a cincea sa participare la această competiţie, argentinianul şi-a îndeplinit în sfârşit visul, după care s-a exprimat pe reţelele de socializare în legătură cu fericirea pe care o simte.

'Am visat asta de atâtea ori, am dorit atât de mult încât nu-mi vine să cred...', a scris Messi pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

'Mulţumesc mult familiei mele, tuturor celor care mă susţin şi, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi. Demonstrăm încă o dată că argentinienii, atunci când luptă împreună şi sunt uniţi, sunt capabili să realizeze ce şi-au propus. Meritul aparţine acestui grup, care este deasupra individualităţilor, este forţa tuturor care luptă pentru acelaşi vis care a fost şi visul tuturor argentinienilor... Am făcut-o!!!', a adăugat Messi.

Selecţionata Argentinei a cucerit al treilea său titlu mondial după ce a învins Franţa cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, duminică seara, în finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, în care scorul a fost egal, 3-3 (2-0, 2-2), la capătul prelungirilor, pe Lusail Stadium din Al Daayen.

Messi, a devenit, duminică, primul fotbalist care câştigă de două ori Balonul de Aur, decernat celui mai bun jucător al Cupei Mondiale, după ce a condus echipa Albiceleste spre titlul mondial în Qatar.

Starul argentinian a mai obţinut Balonul de Aur în urmă cu opt ani, la ediţia din Brazilia (2014), când Argentina a pierdut finala cu Germania (0-1), după prelungiri. Leo Messi a încheiat ediţia din Qatar cu şapte goluri marcate, dintre care două în finală. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite