Mesajul fără perdea pentru Putin al trupei Pussy Riot

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Nadia Tolokinova
Nadia Tolokinova

Pussy Riot îi spun lui Putin să "Put it in a Dick Cage" în noul lor cântec lansat vineri.

În videoclipul piesei "Chastity", pe care Pussy Riot l-a realizat împreună cu Boys Noize și Alice Glass, transmit președintele rus mesajul Nadiei Tolokonikova.

BOYS NOIZE și Pussy Riot au un mesaj simplu pentru Putin și restul patriarhatului: "Puneți-l într-o cușcă pentru scule".

Melodia are un tempo intens și este dominată de sintetizatoare

Videoclipul piesei prezintă scene care par desprinse din filmele anilor 60, cu imagini sugestive, cum ar fi un rând de femei cu pistoale ieșindu-le din pelvis și o alta în lenjerie intimă care ține în mână o pușcă semiautomată.

Pentru refren, în imagini se văd bărbați musculoși și transpirați care plâng și, bineînțeles, o imagine cu Putin cu un aer deznădăjduit. 

"Acest cântec va pune patriarhatul într-o cușcă mică și va arunca cheia afară", a declarat Nadia Tolokonikova de la Pussy Riot într-o declarație citată de Rolling Stone.

Ironizarea și umilirea lui Putin nu este ceva nou pentru Tolokonikova, care și-a văzut recent numele adăugat pe lista celor mai căutați infractori din Rusia. Acuzațiile împotriva ei nu sunt clare, dar ea crede că acestea au fost cauzate de o instalație artistică recentă pe care a creat-o, numită Cenușa lui Putin, în care ea și alte persoane au ars o efigie a președintelui rus. "Oopsie, tocmai am fost adăugată pe lista de urmăriți federali din Rusia", a comentat ea la momentul respectiv. Acestă nouă acuzație are loc după ce regimul de la Kremlin a desemnat-o în 2021 ca fiind "agent străin".

"Treaba mea este săl umilesc pe Putin cât mai mult posibil, iar amenințarea cu procese înseamnă că el și oamenii din jurul lui sunt de fapt afectați de ”Cenușa lui Putin”, așa că este o veste grozavă", a declarat ea pentru Rolling Stone la începutul acestui an. "Voi continua să-mi fac treaba și voi continua să fac presiuni", a mai declarat artista.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel