Mesaje de Revelion pentru prieteni și familie

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Cu apropierea Revelionului, este momentul perfect să transmitem gânduri bune, urări și mesaje de bunătate către cei dragi.

Câteva idei de mesaje pe care le poți folosi pentru a împărtăși bucuria și speranța unui început de an minunat cu familia și prietenii:

Pentru familie:

"La început de an, vă transmit cele mai călduroase urări! Sper ca noul an să fie plin de sănătate, fericire și reușite pentru noi toți. Să ne bucurăm împreună de fiecare moment special!";

"Familia este lumina care strălucește în viața mea. În noul an, să fim uniți și să trăim momente minunate împreună. La mulți ani!"

Pentru prieteni:

"La trecerea în noul an, vă mulțumesc pentru prietenia voastră sinceră și prețioasă. Să avem parte de aventuri noi, bucurii și să ne susținem unii pe alții mereu. Sărbători fericite și un an plin de realizări extraordinare!";

"Prieteni dragi, cu ocazia noului an, vă doresc momente de neuitat, zâmbete și împliniri. Să continuăm să păstrăm legăturile noastre puternice și să trăim fiecare clipă cu bucurie și entuziasm!"

Pentru oamenii dragi:

"Deși suntem departe, gândurile mele sunt mereu alături de voi. La trecerea în noul an, să ne aducem aminte de momentele frumoase petrecute împreună și să sperăm că vom avea ocazia să ne revedem curând. Sărbători fericite și un an plin de realizări!"

Pentru cei care trec prin momente dificile:

"Noul an să vă aducă raze de speranță și putere în momentele grele. Să avem parte de zile mai bune și să găsim împreună soluții și sprijin pentru a depăși orice obstacol. Sărbători fericite și început de an plin de lumină!"

Pentru toți cei cărora le dorești binele:

"Trecerea în noul an să fie plină de reușite, împliniri și momente magice! Acesta să fie anul în care visurile devin realitate și fiecare zi aduce bucurii nemăsurate. La mulți ani și sărbători fericite!"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel