Mercur RETROGRAD se întoarce din Balanță în Fecioară. Pentru toate Zodiile; „Spune-mi unde am greșit” și „Fapte, nu promisiuni!”

Ioana Dinu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Fotografie creată de Moose Photos, de la Pexels
Fotografie creată de Moose Photos, de la Pexels

Suntem la a treia retrogradare a lui Mercur în 2022, ne anunță astrologul Daniela Simulescu.

Aceasta „contaminează” semnele Fecioară și Balanță. Mercur a intrat în Balanță pe 26 august, a retrogradat acolo pe 10 septembrie, iar azi, 23 septembrie se mută în Fecioară. Își va opri retrogradarea pe 2 octombrie, însă efectele se vor simți până pe 29 octombrie. Iată cum ne vor afecta energiile planetei comunicării. 

Mercur revine în Fecioară după ce retrogradase în Balanță și ne făcuse să reluăm anumite negocieri, sau promisiuni. Abia acum vom vedea mai clar ceea ce nu am înțeles de prima dată. Semnul Fecioarei, să nu uităm, este unul al „criticii” constructive, este ochiul care observă toate micile imperfecțiuni. Așadar, în această perioadă, vom încerca să găsim soluții, să înțelegem datele pe care le avem în mod diferit, să vedem exact unde nu am interpretat corect. 

Sigur că această retrogradare către Fecioară și contopire a energiilor semnelor Fecioară și Balanță (căci Soarele este în Balanță de azi, în timp ce duminică noapte vom avea și o Lună Nouă în Balanță) va aduce o stare copleșitoare pentru noi toți deoarece se luptă în noi ideile de perfect și imperfect, corect și greșit, minunat și „mai e mult până departe”. S-ar putea să ne simțim copleșiți de toate problemele cărora am dori să le oferim o rezolvare ideală. Peste toate acestea, opoziția dintre Venus în Fecioară și Neptun în Pești o să ne cam „dea de furcă”, vom fi destul de confuzi. 

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, spune că mișcarea retrogradă a planetei comunicării și a transporturilor nu este una deloc simplă, căci se va muta din semn de aer în semn de pământ, făcându-ne să reevaluăm serios fiecare detaliu. Vedem cu Mercur retrograd unde am jucat teatru, unde nu am fost noi înșine, unde nu am fost reali, unde nu am fost autentici. Ne întâlnim cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult și vedem dacă ne mai putem da o șansă alături de ei sau vedem unde anume am greșit și încercăm să corectăm. Ca de obicei, Mercur retrograd va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile. Astrologul vă recomandă să aveți grijă la accidente auto, mai ales că și Marte va retrograda. 

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Nu lua decizii referitoare la muncă, sau la sectorul rutinei tale, nu te grăbi, de altfel, cu nicio decizie până la finalul lunii octombrie. Poate că ai greșit și în ceea ce privește munca, dar și relația. Trebuie să fii gata de anumite negocieri, mai degrabă. 

Taur/ Ascendent în Taur

E momentul să vă ascultați copilul interior și să vedeți ce puteți face pentru a repara. E posibil să vă confruntați cu decizii legate de copii. Să vorbiți, să aranjați, să fie puțin stresant. Pe de altă parte, undeva nu ați fost serioși, nici sinceri cu voi. Ați făcut ce a vrut societatea, sau ce au zis ceilalți. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Apar tot felul de cheltuieli neașteptate acolo, nu prea înțelegeți ce se întâmplă. Apar tot felul de vești la care nu v-ați fi gândit. Vă întâlniți cu anumiți membri ai familiei. Totodată, vă loviți de necesitatea de a repara anumite obiecte, apar întârzieri, amânări. 

Rac/ Ascendent în Rac

E o perioadă  bună pentru a studia, vă ajută să găsiți soluții. Apar și drumuri, drumuri pentru cei dragi, drumuri și plăcute și neplăcute. E posibil să fie nevoie să rezolvați anumite probleme. Veți avea discuții cu persoane din familie, în special cu frații și surorile.

Leu/ Ascendent în Leu

Mercur retrograd vă dă resursele peste cap. Nu știți de unde să luați, unde să puneți. Chiar dacă economisiți, o să faceți alte cheltuieli. Oamenii din jur s-ar putea să vină cu soluții, să vi se ofere informații, ascultați-i. Vă ies lucrurile până la urmă.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Atingeți o limită și conștientizați că trebuie să schimbați ceva. Mai degrabă ar fi cazul să vă gândiți la binele vostru. Vor fi decizii legate de propriul comportament, de propriile idei, de anumite principii pe care ar trebui să le priviți cu alți ochi.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Mercur vă readuce oameni din trecut, proiecte din trecut. Aglomerație, proiecte date peste cap, amânări. Mare atenție la sănătate! Dacă primiți un diagnostic, reverificați-l. Poate că ați ignorat anumite simptome, nu mai amânați, mergeți la medic.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Aveți grijă la prietenii care nu fac decât să vă aprobe. Mai bine găsiți unii care chiar să vă dea sfaturi utile. E bine să aveți și oameni care să vă provoace. E vorba de împăcare cu voi înșivă, luați lucrurile așa cum sunt și nu vă mai victimizați.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Nu credeți orice promisiune care vi se face în această perioadă cu Mercur retrograd. Dacă vreți să schimbați locul de muncă, s-ar putea să vă aruncați degeaba și să nu vă convină. Nu vă grăbiți cu procesul de angajare.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Trebuie să vă gândiți dacă nu cumva doriți o altă funcție. Întrebați, citiți, verificați, depuneți-vă CV-urile. Încercați să vă reconectați cu anumiți oameni. Călătoriile sunt interesante pentru voi, chiar dacă implică anumite schimbări de planuri.

VEZI CONTINUAREA PE ASTROSENS.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel