Mercur retrograd în zodia Balanței. Din 9 septembrie, aduce provocări pentru 3 zodii

Antonio Grigore |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Mercur retrograd va debuta pe 9 septembrie.

Acest Mercur retrograd va fi în zodia Balanței și ne va aduce numeroase probleme de comunicare, informații incorecte și planuri rupte.

Toate cele de mai sus vor fi resimțite în special de trei semne ale Zodiacului, așa că provocări importante îi așteaptă în perioada următoare.


Berbec

Berbecii se așteaptă la o furtună în perioada următoare și toate neajunsurile de afaceri și datoriile vechi (în toate sensurile cuvântului) vor ieși la suprafață.

Membrii acestei zodii vor fi foarte nervoși în luna septembrie, obligațiile îi vor sufoca și le va fi practic imposibil să realizeze tot ce și-au imaginat.

Chiar și problemele altora se vor împleti cumva cu ale lor.

În perioada următoare, Berbecii nu trebuie să se suprasolicite, ci trebuie să-și ofere corpului și minții odihna necesară.

Rac

Perioada care urmează nu va fi ușoară pentru Raci, deoarece problemele de afaceri și de familie îi vor copleși din toate părțile.

Din cauza tuturor celor de mai sus, Racii se vor simți ca și cum au mâinile legate.

Sfatul pentru Raci în aceste circumstanțe nerecunoscătoare este să scoată la suprafață tot ce este mai bun din ei, ceea ce va fi un bun angajament pentru viitor.

Ultimele zile ale lunii septembrie aduc o anumită calmare a situației, care le va oferi puterea de a depăși toate provocările în timp.

Racii vor pierde bani, vor câștiga bani și îi vor pierde din nou, dar nu trebuie să-și piardă cumpătul.

Toate acestea sunt lecții care vor da roade în viitor.

Balanța 

Septembrie 2022 pregătește o serie de evenimente intense pentru Balanță, așa că acestea trebuie să fie pregătite mental.

E bine să stea departe de promisiunile pe care nu le pot îndeplini, dar și să nu răspândească informații neverificate.

Singura modalitate de a se proteja de Mercur retrograd în zodia lor este să verifice cel puțin de trei ori toate informațiile pe care le primesc.

Relațiile de familie îi pot zgudui și pot aduce turbulențe în viața lor.

De aceea, este esențial pentru Balanțe să își păstreze sângele rece și capul limpede și să se concentreze asupra obiectivelor lor.

Sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie aduce o ușurare – stresul va scădea, și este posibil ca nativii acestei zodii să se aștepte la niște bonusuri la locul de muncă.

Citește și:

Prognoza de toamnă pentru fiecare semn al zodiacului: Fecioara are parte de multe oportunități, iar Capricornul este însoțit de noroc

Mărul. Fruct sănătos care, în cantități mari, în timp, te îmbolnăvește de ficat

Vrăjitoare din Giurgiu, prinsă că folosea mercur. Polițiștii i-au confiscat 14 termometre

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel