Meniul perfect pentru Dorian Popa. Vorbim de o mâncare nesănătoasă, ”făcută în stilul meu"

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Dorian Popa, Instagram
Sursa foto: Dorian Popa, Instagram

Dorian Popa a dezvăluit care este preparatul lui preferat.

Dorian Popa are un aspect fizic de invidiat, la care cei mai mulți bărbați doar visează. Pentru abdomenul bine sculptat însă și pentru brațele lucrate, artistul spune că petrece extrem de mult timp în sala de fitness. Totuși, în bucătărie, sacrificiile nu sunt la fel de mari. Cântărețul a dezvăluit așadar și cum arată alimentul preferat pentru el. În ciuda așteptărilor tuturor, Dorian Popa a dat numele unui preparat destul de nesănătos.  

"Meniul perfect pentru mine este o shaorma, făcută în stilul meu.", a spus Droian Popa, în exclusivitate pentru Spectacola.

Care este cea mai mare trăsnaie pe care artistul a făcut-o în copilărie

Când vine vorba despre prostiile pe care le-a făcut în copilărie, cântărețul își amintește cu nostalgie de clipele în care mergea alături de prietenii săi la mare, fără să-și informeze însă și părinții.

"În viața unui copil născut pe litoral, cele mai mari trăsnăi făcute în tinerețe sunt acelea când pleca cu prietenii la mare. Nu existau telefoane mobile pe vremea aceea și ne uita Dumnezeu acolo cu orele. Părinții nu știau nimic de noi și se mai și temeau, pentru că marea e periculoasă. Cam asta e una dintre cele mai mari trăsnăi, în care mulți copii care au crescut pe litoral se regăsesc.", a mai spus artistul. 

Ce talent inutil are Dorian Popa

"Nu l-aș numi neapărat inutil, cât deranjant, este fluieratul. Nu e inutil, pentru că mă ajută foarte mult în linii melodice și în atingerea unor note, pe care nu le pot atinge neapărat vocal, dar este deranjant pentru că oamenii au în cap superstiția asta ciudată: Nu mai fluiera, că aduce ghinion. Eu nu sunt de părere, cred că nu are nicio legătură.", a dezvăluit acesta.

"Unul dintre cele mai mari visuri pe care le aveam în copilărie era..."

Când vine vorba despre vise împlinite, Dorian Popa spune că a realizat tot ce și-a dorit.

"Unul dintre cele mai mari visuri pe care le aveam în copilărie era să fiu împlinit financiar, ca să nu o spun altfel și să fiu judecat. Îmi doream să îmi pot permite toate jucăriile pe care mi le doresc, pentru că știam că o să rămân un copil și când o să fiu mare și știam că dacă ești un copil mare asumat, viața îți cere multe jucării.", a mai spus artistul.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel