Memoriile lui Britney Spears, intitulate ''The Woman in Me", vor fi lansate în acest an

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Britney Spears
Britney Spears

Britney Spears dezvăluie povestea ei de viață după anularea tutelei judiciare în cartea "The Woman in Me"

Cântăreața americană Britney Spears pare să fie în cele din urmă pregătită să-și împărtășească povestea de viață, după ce tutela judiciară care a supus-o timp de mulți ani a fost anulată în 2021, conform informațiilor furnizate de DPA/TCA miercuri.

Cartea intitulată "The Woman in Me" va fi publicată de editura Gallery Books, o subsidiară a Simon & Schuster, și va fi lansată pe 24 octombrie, a anunțat cântăreața pe Twitter marți.

Britney Spears a promovat lansarea cărții pe rețelele sociale printr-un videoclip însoțit de următorul text: "Vine... povestea mea, în termenii mei, în sfârșit. Sunteți pregătiți?".

"The Woman in Me" este disponibilă în prezent pentru precomandă și este descrisă drept o "poveste curajoasă și incredibil de emoționantă" care se concentrează pe eforturile cântăreței de a pune capăt tutorei judiciare după 13 ani.

Gallery Books a obținut drepturile de publicare ale acestor memorii după o licitație disputată cu alte edituri, conform unei informații publicate marți în exclusivitate de People.

Potrivit editurii, "The Woman in Me" este scrisă cu "o sinceritate și un umor remarcabile". Cartea revoluționară scoate în evidență puterea puternică a muzicii și iubirii și importanța ca o femeie să-și spună povestea, în termenii ei, în cele din urmă.

În noiembrie 2021, un tribunal din Los Angeles a decis să pună capăt tutorei judiciare controversate care a supus-o pe Britney Spears timp de 13 ani, o tutelă pe care ea a considerat-o "abuzivă".

Cântăreața obținuse deja o victorie după ce tribunalul suspendase rolul de tutore al tatălui ei, Jamie Spears, o chestiune pe care ea o contestase de mai multe luni. Cu toate acestea, ea solicita în primul rând dreptul de a prelua controlul asupra vieții sale personale și anularea tutorei judiciare pe care tatăl său o deținea din 2008, invocând problemele psihologice ale fiicei sale. Britney Spears a fost susținută în eforturile sale de o "armată" de fani care cereau "eliberarea" idolului lor.

Cariera muzicală a lui Britney Spears, care a cunoscut o ascensiune în anii '90, a fost însoțită de titluri în tabloide referitoare la viața ei sentimentală, comportamentul neadecvat și dramele familiale.

După anularea tutorei judiciare, cântăreața și-a criticat familia pe rețelele sociale, inclusiv pe părinții ei, Lynne și Jamie Spears, acuzându-i de presupus abuz.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel