Membrii The Sex Pistols și Frank Carter organizează un concert caritabil pentru Bush Hall

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: OpenClipart-Vectors via Pixabay
Foto: OpenClipart-Vectors via Pixabay

Membrii formației The Sex Pistols, Paul Cook, Glen Matlock și Steve Jones, vor interpreta integral albumul „Never Mind The Bollocks” alături de cântărețul Frank Carter pentru a strânge fonduri pentru sala de concerte Bush Hall din vestul Londrei. 

Evenimentul va avea loc în august, pe parcursul a două spectacole, și are ca scop sprijinirea acestui loc istoric, unde au concertat artiști renumiți precum Amy Winehouse și REM, scrie Belfast Telegraph.

Paul Cook, toboșarul formației, a declarat: „Facem un concert caritabil pentru Bush Hall alături de faimosul Frank Carter. Vom cânta piese ale formației Pistols pentru că au nevoie de sprijin și de bani. Am crescut în Shepherd’s Bush și încă locuiesc aici. Ar fi păcat să dispară acest loc și vrem să-l menținem deschis.”

Basistul Glen Matlock a adăugat: „Sălile de muzică mai mici sunt esențiale pentru muzica nouă. În aceste spații intime, talentele brute au șansa de a străluci și de a se conecta cu publicul.”

Frank Carter, care a cântat la Bush Hall în 2012, a spus: „Când The Sex Pistols te sună, răspunzi. Sunt foarte încântat să fac parte din acest proiect.”

Fondurile strânse vor fi utilizate pentru îmbunătățirea facilităților interne ale sălii și pentru sprijinirea artiștilor emergenți prin programul Bush Hall Presents. Concertele vor avea loc pe 13 și 14 august, iar biletele vor fi puse în vânzare pe 5 iunie prin Live Nation. Proiectul grafic al concertelor a fost realizat de Shepard Fairey, cunoscut pentru posterul „Hope” al campaniei prezidențiale a lui Barack Obama din 2008.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel