Melodii surpriză din turneul Eras al lui Taylor Swift: Lista de până acum

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Taylor Swift a pornit în primul său turneu din 2018, iar cântăreața a sporit entuziasmul fanilor interpretând două melodii acustice surpriză de pe cele 10 albume de studio ale sale, în fiecare spectacol de trei ore.

"Planul, scopul, este să cânt melodii diferite în fiecare seară și să nu repet niciodată una", a dezvăluit cântăreața și compozitoarea publicului la primul ei spectacol din turneu.

Posesorii de bilete au stat cu sufletul la gură, știind că niciun cântec surpriză nu va fi interpretat de două ori, cu excepția cazului în care Swift greșește melodia în timpul interpretării sale - așa cum s-a întâmplat când a cântat "Death by a Thousand Cuts" la un spectacol din 1 aprilie - sau dacă melodia face parte din albumul "Midnights". Până acum, ea a repetat "Red", "Holy Ground", "Our Song", "Snow on the Beach", "Out of the Woods", "Fifteen", "Sparks Fly", "Gold Rush", "False God", "Hey Stephen", "Begin Again", "Treacherous", "Paris", "I Think He Knows", "Gorgeous", "Say Don't Go" și "Welcome to New York" de două ori, în timp ce "Death by a Thousand Cuts" a fost cântată de trei ori. "You're on Your Own, Kid", "Maroon" și "Clean" au fost cântate de patru ori.

În Melbourne, Australia, în februarie 2024, Swift și-a abolit propria regulă de a nu se repeta - și de atunci a început să cânte medley.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel