Meghan, criticată după discursul său din Marea Britanie: ”Eu, eu, eu. A menționat de 54 de ori în 7 minute”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Această nouă lovitură vine din partea familiei sale
Această nouă lovitură vine din partea familiei sale

Fosta ducesă de Sussex, Meghan Markle, a fost criticată dur după discursul ținut la summitul One Young World de la Manchester.

Meghan s-a referit la ea însăși de cel puțin 54 de ori în timpul unei discuții de șapte minute cu tinerii prezenți la întâlnire.

Ducesa de Sussex (41 de ani) a ținut primul ei discurs în Marea Britanie după „Megxit” și a deschis summitul de la Bridgewater Hall din Manchester.

Ducele de Sussex a privit din public și, deși discursul ei a fost catalogat drept un discurs privind egalitatea de gen, Meghan a vorbit mai multe despre Prințul Harry și despre modul în care maternitatea i-a „schimbat viața”, adăugând că este „foarte frumos să mă întorc în Marea Britanie”.

„În multe privințe, probabil că eram ca tine; eram tânără, ambițioasă”, le-a spus ea tinerilor participanți și a declarat că trebuie să „profite de orice șansă” .

Ea a vorbit, de asemenea, despre cum a trecut de la a fi o fată care juca în seriale la o femeie care a fost „invitată să ia un loc la masă” alături de lideri puternici, prim-miniștri și activiști. Ingrid Seward , redactorul-șef al revistei Majesty, a reflectat asupra discursului ei, despre care ea a spus că este un discurs în care „a spus doar `eu, eu, eu` și s-a lăudat singură”.

Ducesa a mai vorbit despre modul în care viața ei „s-a schimbat dramatic din 2019”. când a apărut ultima dată la One Young World și că viziunea ei asupra lumii ”s-a lărgit exponențial” după ce a văzut ”comunitatea globală prin ochii copilului ei”.

Meghan a mai spus audienței, formată din tineri delegați din peste 190 de țări, că ei sunt „viitorul, dar și prezentul și conducătorii schimbărilor pozitive și necesare care sunt necesare în întreaga lume”.

În ciuda eforturilor ei de a ține un discurs sincer și inspirat, criticii au susținut că discursul ducesei „nu avea sens” și că ea „relata totul despre ea însăși”.

Experții mai spun că discursul „a fost lipsit de substanță” și „nu a oferit audienței niciun sfat despre cum să-și împlinească potențialul”. Scepticii notează că, de asemenea, este puțin probabil ca mulțimea de tineri să poată „înțelege un cuvânt despre care vorbea”, relatează Daily Mail.

Robert Jobson, autorul cărții „William in his 40s: The Making of a Modern Monarch”, a spus că Meghan Markle este un vorbitor de primă clasă. "Vorbește cu pasiune și captivează publicul. De asemenea, sunt sigur că, după toate atacurile pe care le-a făcut asupra Reginei și familiei regale britanice, comentariul său că este plăcut să revină în Marea Britanie ar trebui să fie luat cu un dram de sare”, a adăugat el.

El a mai adăugat că Meghan are o „agenda politică pe termen lung” din cauza discursului și că încearcă să se pregătească pentru un rol politic „poate în Congres sau Senat”. 

„Dar pentru a face asta, cred că ar trebui să renunțe la titlul de „ducesă” regală, care este asociat cu un sistem și o familie pe care pare să le disprețuiască. Dacă face asta, ar putea să-i liniștească pe unii oameni din Marea Britanie, care consideră că „Harry și Meghan ar trebui să fie lipsiți de titlurile regale. Dar având în vedere că își folosesc legăturile cu familia regală pentru a se promova, mă îndoiesc că ea și soțul ei născut prinț vor face vreodată asta”, a explicat Jobson.

Autorul regal Phil Dampier a remarcat că Harry părea „incomod și jenat” atunci când Meghan l-a menționat în discursul ei. El a mai subliniat și modul în care publicul a aplaudat după, cum spune el, declarațiile „mai degrabă stupide” ale lui Meghan despre a fi soție și mamă, deși aceste declarații nu s-au aplicat publicului tânăr care a venit să o asculte, relatează Daily Mail.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel