Megan Thee Stallion anunță un nou album luna viitoare și un turneu pentru 2024*

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Instagram @theestallion
Foto: Instagram @theestallion

Megan Thee Stallion a confirmat lansarea unui nou album și a unui turneu major pentru vara anului 2024. Anunțul a fost făcut în cadrul unei apariții la "Good Morning America," unde artista a dezvăluit că pregătește cel de-al treilea album de studio și că va începe turneul „Hot Girl Summer Tour” în această vară.

Noul album, intitulat „Megan,” marchează un nou capitol în cariera artistei și este descris de Megan ca fiind inspirat de conceptul de renaștere. Acesta vine după o perioadă dificilă în care Megan a fost implicată într-o dispută legală și a suferit de probleme de sănătate mintală. Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, Megan a explicat că muzica sa reflectă evoluția sa personală și profesională, și că noul album va evidenția această transformare, scrie NME.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Thee Stallion (@theestallion)

Pe lângă album, Megan va pleca într-un turneu care va include spectacole în Statele Unite, Canada, Europa și Regatul Unit. Turneul va începe în luna mai și va fi deschis de artista Glorilla pentru segmentul nord-american.

Megan a lansat deja două single-uri de pe noul album, „Cobra” și „Hiss,” ambele fiind bine primite de fani și critici. Aceste piese introduc o temă de vindecare și renaștere, reflectând noua direcție a artistei.

Cu planuri mari pentru 2024, Megan Thee Stallion se pregătește să ofere fanilor o experiență de neuitat, atât prin muzica sa, cât și prin spectacolele live din cadrul turneului „Hot Girl Summer Tour”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel