Megan Fox și Machine Gun Kelly au anunțat sfârșitul logodnei lor

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Megan Fox și Machine Gun Kelly au anunțat sfârșitul logodnei lor / Instagram
Megan Fox și Machine Gun Kelly au anunțat sfârșitul logodnei lor / Instagram

Chiar dacă au existat zvonuri, Megan a decis să dezvăluie câteva detalii despre relația ei cu MGK în cadrul unui interviu captivant la podcastul lui Alex Cooper, Call Her Daddy.

Deși nu a intrat în detalii cu privire la situația lor actuală, Megan a făcut puțină lumină asupra călătoriei lor, și a confirmat că logodna lor chiar a luat sfârșit la un moment dat, portivit HELLO.

Megan, în vârstă de 37 de ani, și MGK, a căror poveste de dragoste fulminantă a pornit în 2020 și a dus la o logodnă în 2022, au trecut prin ceea ce pare a fi un rollercoaster de emoții și atenție publică.

Relația lor, care a fost un subiect constant de interes, s-a confruntat cu multe încercări, ducând la momente de separare și reconciliere.

„Simt că toată lumea are o părere despre relația voastră. V-ați logodit, apoi v-ați speparat, apoi nu știm ce se întâmplă cu voi. Cum ai descrie relația ta cu MGK?”, a întrebat Alex Cooper.

Răspunsul lui Megan a fost calculat, profund, subliniind natura personală a legăturii lor.

„Cred că ceea ce am învățat din această relație este că nu este pentru publicul larg”, a declarat actrița.

„Ceea ce pot spune este că el este ceea ce eu numesc a fi sufletul meu pereche și că va exista întotdeauna o legătură cu el, indiferent de ce se întâmplă. Nu pot spune cu siguranță ce o să fie de acum înainte, dar voi fi mereu legată de el într-un fel sau altul”, a mai precizat Megan Fox.

Confirmarea sfârșitului logodnei a venit subtil, Megan recunoscând acuratețea evenimentelor menționate de Alex.

„Dincolo de asta, nu sunt dispusă să dau explicații. Dar toate acele lucruri pe care le-ai spus au fost lucruri exacte care s-au întâmplat și pot să le văd ca fiind derutante sau interesante pentru oameni și ca ei să se întrebe: „Ce s-a întâmplat?”, a împărtășit ea, confirmând drumul tumultuos pe care l-a parcurs relația lor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel