MEGA-CONCERT în memoria Tinei Turner difuzat de RadioDCNews

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
MEGA-CONCERT în memoria Tinei Turner difuzat de RadioDCNews
MEGA-CONCERT în memoria Tinei Turner difuzat de RadioDCNews

Vineri de la ora 23:59 RadioDCNews difuzează concertul Tinei Turner din 2009 de la Arnhem din Olanda.

În memoria Tinei Turner difuzăm mâine de la ora 23:59 unul dintre cele mai bune concerte ale artistei.

Cum putea Tina Turner să-și serbeze cei 50 de ani de carieră dacă nu pe scenă. A dansat nebunește împreună cu dansatoarele ei, a cântat cu patos și a dat tot ce a fost mai bun știind că e turneul de final. Dacă a vrut să nu o uite lumea, artista chiar a reușit!

Acest concert a fost din turneul "50th Anniversary" și au fost aproximativ 33.000 de fani pe stadion.  Atunci, la vârsta de 69 de ani, cariera ei în lumina reflectoarelor s-a încheiat definitiv. 

Tina Turner, una dintre cele mai mari artiste din toate timpurile, cu o voce unică și inconfundabilă, a reușit să câștige opt premii Grammy de-a lungul carierei ei.

Ea s-a retras din industria muzicală în 2009, dar a revenit în 2021 pe micile ecrane cu documentarul „Tina”, despre viața ei, produs de HBO.

Potrivit BBC, în 2021, artista şi-a vândut drepturile ce vizau încasările obţinute din vânzarea discurilor sale, procentul primit în calitate de compozitoare a pieselor sale, precum şi dreptul de folosire a numelui, imaginii şi reprezentărilor sale pentru 50 de milioane de dolari.

Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel