Matthew Perry a fost înmormântat. Toți cei cinci actori din "Friends" l-au condus pe ultimul drum 

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Vedete şi studiouri de la Hollywood deplâng moartea actorului Matthew Perry, un ''geniu al comediei''/Instagram
Vedete şi studiouri de la Hollywood deplâng moartea actorului Matthew Perry, un ''geniu al comediei''/Instagram

Actorul Matthew Perry, celebru pentru rolul său din serialul de televiziune "Friends", a fost înmormântat într-un cimitir din Los Angeles în cadrul unei ceremonii emoționante care a avut loc vineri.

La eveniment au participat atât membri ai familiei sale, cât și colegi din distribuția faimosului serial din anii 1990, potrivit informațiilor oferite de publicațiile din industria showbiz-ului și citate de Reuters.

Ceremonia de adio a avut loc la cimitirul Forest Lawn din cartierul Hollywood Hills din Los Angeles, situat la aproximativ un kilometru de Warner Brothers, studiourile unde s-a filmat "Friends". Acest cimitir este într-o locație de renume, în care odihnesc numeroase vedete de la Hollywood, precum Michael Jackson, Lucille Ball și Elizabeth Taylor.

Matthew Perry, cunoscut pentru interpretarea personajului Chandler Bing în serialul "Friends" în perioada 1994-2004, a fost găsit decedat în locuința sa din Los Angeles. Vestea morții sale a generat o amplă reacție de tristețe din partea fanilor și a altor celebrități.

Ceilalți cinci actori din distribuția serialului "Friends", respectiv Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer, au transmis un mesaj comun prin care au numit moartea lui Matthew Perry "o pierdere ireparabilă." Ei au adăugat un ultim omagiu pentru colegul lor care i-a unit în faimoasa comedie.

Publicații precum TMZ și Page Six de la The New York Post au relatat evenimentul de vineri și au publicat fotografii de la distanță și aeriene cu participanții la serviciul funerar.

Toți cei cinci colegi din distribuția "Friends" au fost prezenți la înmormântare, ceea ce a fost o dovadă a legăturii puternice pe care au păstrat-o de-a lungul anilor.

Conform informațiilor furnizate de Page Six, atât tatăl lui Matthew Perry, John Bennett Perry, cât și tatăl său vitreg, Keith Morrison, au participat la ceremonia de înmormântare.

La serviciul funerar au fost prezenți în total 20 de persoane îmbrăcate în haine de doliu. 

Până în acest moment, cimitirul Forest Hills nu a furnizat nicio confirmare în legătură cu evenimentul, rămânând fără un răspuns oficial la solicitarea Reuters.

"Chandler" a murit după ce a publicat o carte în care vorbea despre dependența lui de droguri și alcool

Actorii din distribuția serialului "Friends" au emis marți un comunicat comun, exprimându-și devastarea față de pierderea lui Matthew Perry și au menționat că vor reveni cu alte declarații ulterior.

Cauza și circumstanțele decesului lui Perry urmează să fie stabilite de către biroul de medicină legală din Los Angeles, în urma finalizării procedurilor de autopsie și a testelor toxicologice.

Matthew Perry a încetat din viață la un an după ce a publicat volumul de memorii intitulat "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing", în care a detaliat lupta sa cu dependența de droguri, analgezice și alcool. În acel moment, Perry a mărturisit că nu consumase alcool timp de 18 luni, relatează Agerpres. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel