Mattel profită de succesul filmului Barbie. Planuri pentru noi producții

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Barbie. FOTO: captura video
Barbie. FOTO: captura video

Compania Mattel (MAT.O) a declarat miercuri că intenționează să producă un film de acțiune reală bazat pe linia sa de păpuși "American Girl", în colaborare cu Paramount Pictures și Temple Hill Entertainment, după succesul înregistrat în cinematografele din acest an cu filmul său "Barbie", transmite Reuters.

Acțiunile producătorului de jucării au crescut ușor în tranzacțiile extinse, după ce a anunțat că Lindsey Anderson Beer, autoarea filmului Netflix "Sierra Burgess is a Loser", va scrie scenariul și va produce filmul.

Filmul "Barbie", în care joacă Margot Robbie și lansat în iulie, a înregistrat cel mai mare început de an în box-office, iar Mattel a declarat în octombrie că se așteaptă să contribuie cu peste 125 de milioane de dolari la măsura cheie a veniturilor sectoarelor sale de păpuși în 2023.

"American Girl" a fost fondat în 1986 de Pleasant Rowland, o învățătoare devenită antreprenor, care a dorit să celebreze copilăria fetelor prin păpuși frumoase și cărți aventuroase menite să hrănească imaginația copiilor și să ofere educație și divertisment.

Paramount Pictures, o divizie a companiei de media și divertisment Paramount Global (PARA.O), a produs mai multe francize de filme, inclusiv "Misiune: Imposibilă", în timp ce Temple Hill Entertainment a realizat filme precum "Sub aceeași stea".

Mattel își extinde astfel portofoliul cinematografic, urmând să aducă pe marele ecran o nouă poveste captivantă, bazată pe universul îndrăgit al păpușilor "American Girl". Detaliile precise legate de poveste și distribuție urmează să fie dezvăluite ulterior.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel