Matilda deschide Festivalul Opera Copiilor! 60 de spectacole și o lume magică pentru copii

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Festivalul Opera Copiilor, unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate copiilor din București, revine în perioada 17 mai - 9 iunie cu o ediție vibrantă, plină de atracții în aer liber, spectacole de excepție și o mulțime de surprize.

Atracții pentru toate gusturile:

— Grădina cu Fluturi, Aventura Parc, Căsuța Păsărelelor, Ținta cu Baloane de Apă, Caruselul și Trenulețul vor oferi copiilor ore întregi de joacă și distracție.
— Zona Bebe F.O.C. va fi dedicată exclusiv celor mici cu vârsta cuprinsă între 0 și 3 ani, cu Orașul Bebeluşilor, Căsuța Senzorială și mini-concerte cu personajele din spectacolele "Bubu".
— Căsuța din Copac va găzdui întâlniri cu autori de cărți pentru copii și evenimente dedicate bibliofililor.
— Cinefilii se vor bucura de filme în aer liber în fiecare sâmbătă de festival, după apusul soarelui, cu selecții de lungmetraje dublate: "Wonka" (2023), "Mica Sirenă" (2023), "Elementar" (2023) și "Encanto" (2021).
— Observatorul de Stele va transforma nopțile de vară în amintiri magice pentru cei mici și familiile lor.

Spectacole de neuitat:

— Musicalul "Matilda", o superproducție care deschide această ediție a festivalului, se joacă în premieră în România, în Sala Mare, în regia lui Emil Pantelimon.
— Salonul Mozart găzduiește spectacolul de magie "Poveste magică" și basmul simfonic "Petrică și lupul".
— Sala UnderGrant va prezenta baletul "Scufița roșie" și spectacolul senzorial "Bubu și Anotimpurile", dedicat bebelușilor.

Accesul la festival este gratuit, iar participarea la anumite activități se face cu tichete OCC, disponibile la Magazinul OCC din locație. Costul unui tichet este de 3 lei, potrivit Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel