Matan Meir, producătorul serialului israelian ”Fauda”, a murit luptând în Gaza

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Matan Meir / FOTO: https://www.facebook.com/FaudaOfficial/photos?locale=ro_RO
Matan Meir / FOTO: https://www.facebook.com/FaudaOfficial/photos?locale=ro_RO

La mijlocul lunii octombrie, mai mulți membri ai serialului s-au înscris pentru a da o mână de ajutor armatei israeliene. 

Matan Meir, producătorul serialului de succes israelian Fauda, ​​a murit luptând în Fâșia Gaza, s-a anunțat, sâmbătă seara, pe contul oficial al filmului de pe rețeaua X (fostul Twitter).

La mijlocul lunii octombrie, mai mulți actori și membri ai echipei de filmare, inclusiv vedeta srialului, Lior Raz, fost membru al forțelor speciale israeliene, au decis să plece în Israel pentru a da o mână de ajutor armatei în lupta împotriva Hamas, după atacul din 7 octombrie.

„Suntem devastați să aflăm că un membru al familiei noastre Fauda, ​​Matan Meir, a fost ucis în luptă în Gaza”, se arată în postarea de pe platforma X.

"Matan a fost un membru integral al echipei. Actorii și echipa tehnică sunt zdrobite de această pierdere tragică. Transmitem condoleanțe familiei și prietenilor lui Matan. Fie ca sufletul lui să se odihnească în pace".

Potrivit ziarului Times of Israel, Matan Meir a murit împreună cu alți cinci soldați ai armatei israeliene în explozie a unui tunel din nordul Fâșiei Gaza.

Al cincilea sezon în pregătire

Mai mulți actori Fauda, ​​printre care Tomer Capone, Yaakov Zada ​​​​Daniel, Tzachi Halevi și Idan Amedi, și co-creatorul acestuia, Avi Issacharov, au fost de asemenea rechemați în armată, potrivit informațiilor revistei americane Hollywood Reporter.

Lansat în 2015 pe canalul Yes Oh, serialul Fauda („haos” în arabă), difuzat din 2016 pe Netflix, urmărește de-a lungul a patru sezoane unitatea forțelor speciale a armatei de apărare a Israelului Mista’arvim, ai cărui membri sunt antrenați să se infiltreze printre populația palestiniană. Când a izbucnit conflictul se lucra deja la al cincilea sezon. De atunci, filmările au fost suspendate. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel