Mark Zuckerberg se pregăteşte să devină iar tată

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Mark Zuckerberg se pregăteşte să fie iar tată
Mark Zuckerberg se pregăteşte să fie iar tată

Mark Zuckerberg are motive să fie un bărbat împlinit! Partenera lui, Priscilla Chan, este însărcinată și urmează să nască peste câteva luni. 

Fondatorul Facebook a postat pe o rețea de socializare primele imagini cu burtica de gravidă a soției lui, dar și un mesaj de „La mulți ani”, de Revelion.

"Un an nou fericit! Pentru toate aventurile și dragostea care vor veni în 2023", a scris fondatorul Facebook/Meta în dreptul acestei imagini candide cu cei doi îmbrăcaţi elegant, la petrecerea de Revelion, unde Priscilla a purtat o rochie din lurex, iar Mark a dat veşnicul său tricou pe un smoking - o ţinută total atipică pentru el.

Mark Zuckerberg, în vârstă de 38 de ani, și soția sa, Priscilla Chan, în vârstă de 37 de ani, au deja doi copii împreună, pe Maxima, în vârstă de șapte ani, născută în decembrie 2015, și pe August, în vârstă de cinci ani, născută în august 2017.

Vestea că vor deveni din nou părinţi a fost cea mai bună pe 2022, un an în care platforma Facebook/Meta a trecut prin schimbări sensibile, care s-au concretizat în scăderea dramatică a preţului acţiunilor - de la 340 de dolari/acţiune la începutul lui 2022 la 125 de dolari/acţiune la finalul lui. Şi, deşi spera că de data aceasta Pricilla îi va naşte un băieţel, un mini-me cu care să testeze jocurile pe calculator, celor două fetiţe li se va alătura o a treia.

Mark Zuckerberg și soția sa, filantrop și fost medic pediatru, s-au întâlnit la coadă la toaletă la o petrecere la care participau amândoi, pe când erau studenți la Harvard, în 2003. La scurt timp, au început să se întâlnească și s-au căsătorit nouă ani mai târziu, în 2012, în cadrul unei ceremonii intime organizate în curtea casei lor, la doar o zi după ce Facebook a fost făcut public. După nașterea primei lor fiice, cuplul a anunțat într-o scrisoare publică faptul că majoritatea banilor lor vor fi donați în scopuri caritabile.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel