Marina Voica, despre schimbul de scrisori pe care l-a avut cu Regele Mihai /video

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube DC NEWS
EXCLUSIV
Sursa: captură Youtube DC NEWS

Echipa DC News a fost la "Garden Party" și vă prezintă un reportaj realizat de Dana Mihai. La petrecere am găsit-o și pe Marina Voica. Întrebată despre câteva chestiuni legate de monarhie, artista ne-a dezvăluit că a avut chiar și un schimb de scrisori cu Regele Mihai.

10 mai 2024 ne aduce cu sine aniversarea a 147 de ani de la Independenţa ţării noastre. Însemnătatea majoră a Independenţei statului nostru nu este o noutate. Din contră, este impresionant cât de clară era dorinţa de Independenţă a românilor la 1877 şi, de asemenea, cât de premonitiv şi încrezător era Domnul lor, chiar înainte de câştigarea Războiului pentru Independenţă.

Marina Voica a recunoscut că "Atmosfera aici (n.r., la Garden Party) mi se pare emoționantă, întotdeauna a fost emoționantă. Dacă tot stai acasă, parcă nu ești nimeni, parcă nu te vrea nimeni. Aici, deodată, toată lumea se uită la tine. De fiecare dată e așa".

Aceasta a mai adăugat că "Am fost și în anii trecuți, întotdeauna am fost. Despre monarhia în România eu nu pot să spun multe lucruri, că eu n-am trăit în monarhie. Mi-ar plăcea să avem și acum, în 2024, monarhie, fiindcă iubesc această pereche, l-am iubit pe Regele Mihai". 

În final, artista a povestit despre scrisoarea de la acesta: "Am scrisoare de la Regele Mihai. I-am dăruit ceva foarte frumos din Moscova, iar pentru chestiunea asta mi-a spus mulțumesc".

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel