Marina Almășan, piesa ASCUNSĂ alături de Victor Socaciu: N-a fost făcută publică NICIODATĂ

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, a oferit un interviu în exclusivitate pentru DC News, despre relația avută cu regretatul artist.

Victor Socaciu, muzician, compozitor, cântăreţ, chitarist, realizator şi prezentator TV, dar şi politician şi apoi diplomat, s-a stins din viaţă într-un spital din Bucureşti.

În urmă cu două săptămâni, Victor Socaciu a participat la cea de-a 30-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Folk "Om bun" la Breaza.

Născut pe 14 ianuarie 1953 la Brașov, Victor Socaciu a provenit dintr-o familie de oameni simpli, dar "foarte deschiși".

"Atracția mea față de folk a început în anul 1972, când l-am auzit la radio pe Mircea Florian cântând. El a fost cel care mi-a atras atenția asupra folk-ului autohton.

Mai citeam despre folk în revistele din acele vremuri. Și am început să scriu și eu cântece. Cred că era locul în care mă puteam desfășura cel mai bine. Când eram în liceul, scrisesem un cântec care se numea „Frizerul”. Asta ca reacție la faptul că directorul școlii, de câte ori făceam un pocinog, ne tundea pe toți. Asta era măsura disciplinară pe care o lua. Și eu am scris atunci cântecul „Frizerul” și, bineînțeles că am devenit figura centrală a liceului.

Marina Almășan: Într-un moment ca ăsta îți revin în minte lucrurile frumoase care te leagă

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre relația avută cu artistul trecut la cele veșnice:

„Am împărțit 16 ani împreună și este destul de mult. Avem un copil împreună, avem o mulțime de proiecte pe care le-am dus la finalizare împreună. Eu am ținut foarte mult la el și chiar dacă în ultima perioadă ne-am întâlnit mai mult prin tribunale, într-un moment ca ăsta îți revin în minte lucrurile frumoase care te leagă de omul respectiv.

În primul rând, a murit un mare artist. Nu mai contează al cui soț a fost și cum s-a terminat totul. A murit un mare artist pe care lumea l-a iubit. Cântecele lui rămân, are un fiu care îi poartă numele. Numele de Victor Socaciu va merge mai departe. Suntem marcați, deși a fost un final previzibil. El era foarte bolnav, însă deznodământul nu are cum să te lase rece. Îi doresc drum lin spre stele de unde să-i vegheze pe cei pe care i-a iubit“, a declarat, pentru DC News, Marina Almășan.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel