Marina Almășan, acuzații GRAVE după moartea lui Victor Socaciu: A fost „ajutat” să plece mai repede

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto Facebook/ Marina Almășan
Sursa foto Facebook/ Marina Almășan

Marina Almășan vine cu acuzații grave după moartea fostului ei soț, Victor Socaciu. 

Victor Socaciu s-a stins din viață în urmă cu două luni și a lăsat o mare durere în urmă. Regretatul artist a murit pe patul de spital, după ce în ultimul an nu s-a mai simțit deloc bine, mai ales după infecția cu virusul COVID-19.


Marina Almășan și Victor Socaciu au avut un divorț foarte zgomotos în urmă cu mai mulți ani. Dar jurnalista regretă enorm că nu a putut să fie alături de el în ultimele clipe de viață. Marina Almășan spune că s-a documentat mult pentru cartea pe care urmează să o lanseze și a ajuns la o concluzie sumbră. 


”După toate câte am aflat, în documentarea mea pentru carte ( nu uitaţi că nu sunt numai o “fostă soţie” , ci şi un jurnalist responsabil!), am ajuns la concluzia că Victor a fost “ajutat” să plece mai repede. Iar aici mă simt acum profund vinovată că nu am fost acolo”, a spus Marina Alămășan pentru Ok Magazin.


Marina Almășan regretă că fiul ei nu a fost lăsat să își vadă tatăl înainte ca artistul să își dea ultima suflare. 


”Eu sunt o fire emoţională şi răspunsul meu la această întrebare nu are cum să fie negativ. În primul rând mă doare că nu a făcut acest lucru fiul meu, nefiind anunţat de starea tatălui sau şi neînţelegând de ce acesta nu-i mai răspunde la telefon. Victor însă se afla pe patul de moarte. L-am văzut suferind puternic pe băiatul nostru, din această pricină. El avea cel mai mare drept să-şi ţină de mână părintele într-un astfel de moment, anticipat, de altfel, de medici. Se ştia deznodământul final - şi o spun după o documentare riguroasă. Şi da, aş fi făcut tot posibilul de a-mi lua şi eu, la rându-mi, rămas bun de la Victor, şoptindu-i acele cuvinte pe care cred că le aştepta şi care l-ar fi ajutat, poate, să plece împăcat Dincolo...”, a mai spus ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel