Mariah Carey deschide sezonul de iarnă cu un videoclip spectaculos: „Este Timpul”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Mariah Carey va cânta la premiile Billboard Music Awards /Instagram
Mariah Carey va cânta la premiile Billboard Music Awards /Instagram

Mariah Carey, supranumită "regina Crăciunului", a deschis oficial sezonul sărbătorilor de iarnă pentru anul 2023. Fidelă tradiției sale anuale de pe 1 noiembrie, artista a început numărătoarea inversă către cea mai așteptată perioadă a anului și a împărtășit un videoclip impresionant pe platformele de socializare.

În videoclipul postat de cântăreața în vârstă de 54 de ani pe rețelele de socializare, aceasta apare într-un bloc imens de gheață, purtând celebrul său costum festiv, în timp ce patru persoane îmbrăcate de Halloween încep să o dezghețe cu ajutorul uscătoarelor de păr. În imagini se vede cum data și ora se schimbă din „31 octombrie, 11:59” în „1 noiembrie, 12:00”. 

Când cubul de gheață se topește, Mariah Carey apare cu entuziasm și exclamă cu vocea sa inconfundabilă: "Este momentul!" Apoi începe interpretarea celebrului ei hit "All I Want for Christmas Is You", dansând în mijlocul zăpezii, alături de gemenii săi în vârstă de 12 ani, Moroccan și Monroe, care erau îmbrăcați corespunzător pentru sezonul sărbătorilor de iarnă.

Lansată acum 29 de ani, melodia de Crăciun a lui Mariah Carey nu a cunoscut inițial succesul uriaș pe care îl are astăzi. La momentul lansării, piesa s-a clasat pe locul 2 în Marea Britanie, iar în Statele Unite a intrat în topurile muzicale doar o dată în primii 18 ani de existență, ocupând locul 83 în clasamentul Billboard Hot 100 în anul 2000.

"All I Want For Christmas Is You" a revenit în topurile muzicale americane în 2012, urcând pe poziția 21 și crescând constant în popularitate în fiecare an de atunci. Din 2019, aceasta a devenit un hit recurent pe locul 1 în clasamentul Billboard Hot 100 în fiecare perioadă a sărbătorilor de Crăciun și a reușit să cucerească pentru prima dată vârful topurilor muzicale din Marea Britanie în același an. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mariah Carey (@mariahcarey)

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience