Mariah Carey anunță că urmează o nouă piesă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Mariah Carey va cânta la premiile Billboard Music Awards /Instagram
Mariah Carey va cânta la premiile Billboard Music Awards /Instagram

Mariah Carey are muzică nouă pe drum.

Interpreta hitului 'We Belong Together' a scris noi melodii și a anunțat că una dintre ele include un cor. Ea a declarat pentru "Good Morning America": "Există muzică nouă la orizont.

"Am lucrat în ultimele trei, patru săptămâni doar la scrierea de cântece noi."

În legătură cu ceea ce își pot aștepta fanii, ea a adăugat: "Ieri am fost în studio și am lucrat la ceva cu un cor, am lucrat la un cântec nou.

"Așa că este interesant."

Ultimul album de studio al lui Mariah a fost "Caution" din 2018.

Cu toate acestea, ea a apărut de atunci pe o mulțime de melodii, inclusiv remixul de succes 2022 al lui Latto 'Big Energy' cu DJ Khaled.

Între timp, creatoarea hitului 'All I Want For Christmas Is You' este pregătită să pornească în turneul 'Merry Christmas One and All!' din SUA.

Între timp, Kelly Clarkson a dezvăluit recent că este dornică să compună un cântec cu Mariah Carey.

Cântăreața de la 'Since U Been Gone' a ignorat-o din greșeală pe vedeta de 54 de ani atunci când creatoarea hitului 'Hero' și-a făcut apariția în 2018 la 'The Voice' în calitate de consilier și, după ce și-a regretat de atunci gafa "stupidă", Kelly speră că va avea o a doua șansă la o potențială colaborare.

În cadrul emisiunii "The Tonight Show", Kelly a spus: "Știe că o ador pentru că m-am întâlnit cu ea de câteva ori și probabil că m-a pus pe o listă de securitate ca să mă țină departe.

"Am făcut o prostie... Ea a venit la 'The Voice' și lucram împreună, iar uneori spun tot ce am în cap și nu ar trebui să fac asta".

Interpreta hit-ului 'Stronger' și-a amintit cum își complimentau una alteia abilitățile de a compune cântece, dar când Mariah i-a sugerat să scrie ceva împreună, Kelly a refuzat-o din greșeală.

Ea a râs: "M-am îndepărtat, iar prietenii mei au spus: "Îți dai seama că tocmai i-ai spus lui Mariah Carey "Nu"?".

Nu asta am vrut să spun. Am vrut să spun că cel mai bun scris pentru mine nu iese în acest scenariu. De obicei sunt singur. Ori de câte ori îmi vedeți numele pe un cântec, l-am scris, de obicei, singur."

Gazda Jimmy Fallon l-a întrebat apoi pe invitatul său: "Ți-ar plăcea să scrii un cântec cu Mariah Carey?

Iar ea a confirmat: "Mi-ar plăcea... Te iubesc, Mariah Carey".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience