Maria Cârneci nu-și revine după moartea soțului ei: ”Nu va mai fi niciodată la fel”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Maria Cârneci, Facebook
Sursa foto: Maria Cârneci, Facebook

Maria Cârneci nu a trecut încă peste moartea soțului ei, care a avut loc în 2019.

Maria Cârneci a rămas văduvă în urmă cu aproximativ trei ani, iar artista de muzică populară nu și-a revenit deloc nici până astăzi. Solista și soțul ei aveau o căsnicie de 40 de ani, iar iubirea și respectul erau cuvintele care le defineau mariajul. Tocmai din acest motiv, îndrăgita artistă își găsește cu greu astăzi motive pentru a zâmbi din nou.

„În ultima vreme, am fost la emisiuni foarte multe, la prieteni. Eu în urmă cu aproximativ doi ani mi-am pierdut soțul, după o căsătorie de aproape 40 de ani. Era un om educat, un om în banca lui și nu ai cum să-l uiți toată viața și, tocmai din acest motiv, mă duc în diferite locuri de dragul prietenilor, în rest îmi văd de viața mea, de familia mea, de nepoțelele mele, care sunt lumina ochilor mei și cam atât.”, a declarat Maria Cârneci în exclusivitate pentru Spectacola.

”Nu va mai fi niciodată la fel”

Chiar dacă se chinuie să fie mereu cu zâmbetul pe buze, artista mărturisește că sufletul ei nu se va mai vindeca niciodată.

„Așa m-a cunoscut lumea, cu zâmbetul pe buze, așa sunt și de felul meu sunt o fire tonică. Soțul meu, jumătatea sufletului meu se mândrea, mă însoțea la toate evenimentele, îi povesteam toate lucrurile pe care le auzeam, însă nu va mai fi niciodată la fel. Lui nu i-ar fi plăcut niciodată să mă vadă tristă sau să plâng, dar asta este, nu poți să-i dictezi sufletului.”, a mai spus artista.

Artista nu poate merge în locurile în care obișnuia să meargă cu soțul ei

Mai mult, aceasta spune că evită să meargă în locurile care îi amintesc de jumătatea sufletului ei, pentru că se întristează imediat. 

„Eu mi-am dus viața după niște principii solide, serioase, nu m-am măritat pentru cinci ore și mâine să divorțez. În momentul în care nu ai ce să-i reproșezi partenerului de viață și e un om educat și am mers în aceeași direcție, ne-am completat, ne-am ajutat. Deși nu făcea partea din meseria mea, m-a înțeles, m-a însoțit pe unde a putut, și în străinătate, și aici, dar, din păcate, asta este viața. Cine l-a cunoscut știa ce calitate de om este. Îmi face rău să mă duc în locuri în care am fost cu soțul meu și ce rost ar avea să mă duc de una singură la o petrecere, nu le onorez, pentru că nu mă simt în largul meu. Dacă am găsit o prietenă, o colegă care să mă însoțească poate că m-am dus, dar nu mai e același lucru. Eu îmi văd strict de cariera mea și să fiu cât se poate de bine la fiecare invitație, în rest mă bucur de astea mici, pentru că nu am avut fete.”, a mai spus Maria Cârneci pentru Spectacola.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel