Mari bucurii pentru Berbec, Gemeni, Rac, Fecioară, Capricorn. Previziuni grele pentru Scorpion, Săgetător. Oameni noi, bani, separare

Autorul articolului: Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat previziunile pentru săptămâna 20 - 26 iunie.

Horoscop Berbec


Vei fi foarte bun pe tot ce înseamnă comunicare, vei reuși să vinzi, să convingi, să-ți găsești cuvintele potrivite, să atragi resursele celorlalți, fie că e vorba de timp, de bani or de alte avantaje. Poate pentru mulți începe o perioadă bună pentru schimbări prin casă. Cu Jupiter și cu Marte în semnul vostru, dacă până în octombrie nu se întâmplă nimic bun în viața voastră, dacă voi nu faceți ceva, gândiți-vă, pentru că aspectele acestea nu mai vin.

Horoscop Taur


Vedeți altfel banii, îi valorificați altfel. Faceți și ceva pentru voi, cumpărați ceva pentru voi. E și Mercur acolo, Soarele intră în Casa 3, are legătură cu modul în care investiți banii. Poate începe o perioadă bună să vă plimbați.

Horoscop Gemeni

Vă invit să vă preocupați de voi! Atrageți priviri, laude, cuvinte frumoase. Bucurați-vă de voi! Ieșiți în lume. Aveți grijă însă la cheltuieli și la tendința de a arunca cu bani și pentru alții. Oameni noi, întâlniri, evenimente.

Horoscop Rac

Bucurie mare, soarele intră în semnul vostru. Prindeți curaj! O să aveți energie. Vă întâlniți cu mulți oameni. Susținere primiți, dar nu de la cine vă așteptați, dar important e că universul vă ajută. 

Horoscop Leu

Soarele intră în Casa 12. Nu este o perioadă în care să ieșiți în lume. Cu cât cereți mai multă atenție de la ceilalți, cu atât nu o să primiți. Aveți grijă cu somnul.

Horoscop Fecioară

Profesional, sunt vremuri bune! Multă muncă, mult haos, dar veți fi mai apreciați. 

Horoscop Balanță

Începutul de săptămână este mai ciudat, dar la final de săptămână aveți mai multă poftă de viață, vreți să vă vedeți cu oameni. Se schimbă relația cu autoritatea. 

Horoscop Scorpion

Apare nevoia de umbră, un pic de separare de partener. Poate să fie o detașare, o pauză sau o separare pe bune. Aveți grijă la cât vă sabotați. Grijă și la pretențiile financiare pe care le aveți.

Horoscop Săgetător

Soarele intră în Casa 8, poate să aducă niște pierderi financiare. Când nu cheltuiți deloc și când cheltuiți mai mult decât este cazul. Grijă la bârfe, nu faceți telefonul fără fir. 

Horoscop Capricorn

Dintr-o dată, apar situații importante. La muncă se întâmplă ceva important, în familie sau cu voi. Apare nevoia de a străluci mai mult. La locul de muncă vă implicați și străluciți. Puteți ajuta și colegii. Sunt aspecte foarte bune.

Horoscop Vărsător

Nu mai este cazul să așteptați de la ceilalți, ocupați-vă voi! Discuțiile despre stresul de la muncă și de sănătate nu vă fac bine. Nu vă plângeți de ce se întâmplă. Mai bine uitați-vă la un serial, la un documentar. Este o perioadă de explorare. 

Horoscop Pești

Nu este cea mai bună săptămână pentru partea profesională. Prioritatea voastră este bunăstarea emoțională. Ce faceți pentru voi? Resursele vin de undeva, trebuie doar să vă puneți în mișcare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel