Marele regret al lui Cristi Minculescu. Ce ar schimba artistul, dacă ar putea întoarce timpul: „Sunt încă naiv în ceea ce privește relațiile”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Cristi Minculescu, foto arhiva personală
Cristi Minculescu, foto arhiva personală

Cristi Minculescu a vorbit despre cele mai mari frici ale sale, despre regrete, dar și despre ce ar schimba în viața lui, dacă ar putea întoarce timpul. 

Liderul trupei “Iris”, Cristi Minculescu, în vârstă de 63 de ani, nu privește în urmă cu regret. Spune că și eșecurile sunt experiențe. Într-un interviu pentru Spectacola, artistul a vorbit despre temeri, regrete, dar și despre ce ar schimba dacă ar putea întoarce timpul înapoi. 

Întrebat care ar fi lucrul pe care l-ar schimba în viața lui, dacă ar putea întoarce timpul înapoi, Cristi Minculescu a spus că nu s-ar mai sacrifica pentru oamenii din jur și că a fost, și încă este, extrem de naiv în relații, lucru care i-a adus multe dezamăgiri. 
 
„Nu m-aș mai sacrifica pe mine în detrimentul altor persoane. Am acest “talent” fantastic de a crede că „un bine” va fi mereu răsplătit „cu bine” sau măcar nu cu „un rău”. Și de foarte multe ori am fost decepționat de către persoane apropiate și cărora nu le-am înțeles niciodată motivația de a-mi face rău. Aș putea spune că sunt încă naiv în ceea ce privește relațiile între oameni. Am impresia că toți oamenii au aceleași principii ca mine”, a declarat artistul pentru Spectacola. 

Care este cea mai mare frică a lui Cristi Minculescu

Liderul trupei Iris spune că nu se teme, în general, de nimic, însă când vine vorba de oamenii dragi, e îngrozit de faptul că aceștia ar putea păți ceva rău. 

„Inevitabil este teama ca cei pe care-i iubesc să nu fie bine. Apoi, să nu mai pot cânta. În rest, nu există aspecte ale vieții pe care să nu le accept, fie fiindcă sunt naturale, fie pentru că am învățat că nu există nicio problemă în viață pe care să nu o putem depăși într-o formă sau alta”, a mai spus artistul. 

Ce regrete are, la 63 de ani

Un artist desăvârșit, care a trăit intens, atât bune, cât și rele, spune că nu se gândește la regrete. Încearcă să ia tot ce-i mai bun din fiecare întâmplare și calculează și eșecurile ca experiențe.

„Încerc să mă gândesc cât mai puțin la acest lucru. Nu-mi place să trăiesc în trecut. Mi-am învățat lecțiile de-a lungul timpului, am învățat din greșeli și tot ceea ce ar fi încadrat la regrete am trecut la capitolul experiență”, a mai spus acesta

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel