Marcel Pavel: Nu este o rușine să cânt la nunți

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Marcel Pavel: Nu este o rușine să cânt la nunți
Marcel Pavel: Nu este o rușine să cânt la nunți

Marcel Pavel a primit o întrebare incomodă din partea lui Denise Rifai, în cadrul emisiunii pe care jurnalista o realizează la Kanal D. Celebrul artist a fost întrebat câți bani câștigă pentru o cântare la o nuntă. 

Marcel Pavel, care nu-și arată deloc cei 63 de ani, a răspuns provocării lui Denise Rifai, un pic jenat.

"Cer cât merit, un onorariu de bun simț și de o parte și de alta. Chiar acum, de curând, am fost solicitat să cânt la o nuntă sârbească. M-au anunțat cu o zi înainte de eveniment și mi-au trimis elicopter. Ieri m-am întors de la evenimentul respectiv, dar cu elicopterul. A fost foarte frumos, m-am simțit foarte bine. Nu este o rușine să cânt la nunți, chiar sunt mândru”, a dezvăluit Marcel Pavel la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Uneori, artistul este tratat regește de clienți.

„Chiar acum, de curând, am fost solicitat să cânt la o nuntă sârbească. M-au anunțat cu o zi înainte de eveniment și mi-au trimis elicopter. Ieri m-am întors de la evenimentul respectiv, dar cu elicopterul. A fost foarte frumos, m-am simțit foarte bine. Nu este o rușine să cânt la nunți, chiar sunt mândru”, a comentat Pavel.

Marcel Pavel a reușit să-și depășească condiția. El provine dintr-o familie săracă, fără studii. Cântărețul a luat BAC-ul în 2006, la 46 de ani, iar la 50 de ani a devenit bursier la Conservator. În 2002, Pavel a participat la Eurovision alături de Monica Anghel.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel