Marc Anthony a anulat concertul din Panama în urma unui ''accident''. Artistul a lămurit totul: ”Este spatele. O să fiu bine”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Marc Anthony a fost nevoit să-și suspende concertul.

Cântăreţul portorican Marc Anthony şi-a suspendat concertul de miercuri seară din Ciudad de Panama după ce a suferit "un accident" cu câteva minute înainte de a urca pe scenă, au informat medii locale citate de EFE.

Compania organizatoare, Magic Dreams, care iniţial nu a dat explicaţii despre cele întâmplate şi nici dacă spectacolul se amână pentru altă dată, a emis un comunicat precizând că Marc Anthony a suferit un accident la hotel şi că a primit îngrijiri de la medicii panamezi care i-au stabilit "incapacitatea de a a-şi desfăşura reprezentaţia".

la acel moment nu s-a precizat ce tip de accident a suferit artistul portorican. 

Totuși, Marc Anthony a fost "transportat în oraşul Miami pentru a fi tratat de medici specialişti".

Câteva ore mai târziu artistul a luat legătura cu fanii săi și a oferit mai multe informaţii. Cântărețul a vorbit de la reședința sa.

”Primesc îngrijiri medicale pentru spate. E simplu, sunt și eu om. Am vrut să susțin concertul, dar nu am putut. O să fiu bine, dar e dureros. Mă voi ruga pentru toți care au simțit ce simt eu. Mă voi întoarce curând!”, a spus artistul.

Organizatorii au anunţat de asemenea că sunt în legătură cu biroul artistului pentru a stabili noua dată la care va fi reprogramat concertul.



Potrivit mass-media locale şi userilor reţelelor de socializare, organizatorii au anunţat anularea reprezentaţia lui de Marc Anthony miercuri seară, la 23:45 ora locală. 

La spectacol urmau să participe şi alţi artişti de renume, precum cântăreţul de salsa Jerry Rivera şi artista panameză Sandra Sandoval.

Interpretul unor succese ca "Vivir mi vida" şi "Flor Pálida" urma să concerteze pe stadionul Rommel Fernández din Ciudad de Panama, în cadrul turneului său "Pa' allá voy" în faţa a sute de fani.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel