Maramureș: Doi răniţi în accidente cu snowmobilul şi un bărbat blocat într-o zonă montană găsit decedat

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Salvatorii din Mureș au intervenit în urma mai multor accidente. 

Două accidente de snowmobil şi o persoană căzută într-o zonă greu accesibilă au necesitat intervenţia salvamontiştilor, a informat, vineri seara, directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga, scrie Agerpres. 

"Au fost două accidente cauzate de folosirea neadecvată a unor snowmobile, accidente care au avut ca rezultat rănirea a două persoane, una dintre ele fiind transportată de echipajul SMURD la UPU Baia Mare, cealaltă persoană, rănită uşor, refuzând ajutorul medical specializat. De asemenea, o persoană căzută într-o zonă cu acces dificil în zona localităţii Vişeu de Jos, la care salvatorii montani din formaţia Vişeu, împreună cu colegii de la Ambulanţă, au ajuns cât au putut de repede. Au găsit un bărbat inconştient, fără puls şi respiraţie. Au efectuat manevrele de resuscitare, care din păcate s-au dovedit a fi în zadar, bărbatul, în vârstă de 66 ani, fiind declarat decedat", a spus Dan Benga.

Totodată, acesta i-a îndemnat la prudenţă sporită pe cei care practică sporturile de iarnă pe domeniile schiabile din judeţul Maramureş şi la respectarea regulilor pe pârtiile de schi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel