Maradona, îngropat fără inimă din două motive complet diferite

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport

Medicul și jurnalistul argentinian, Nelson Castro, care va publica o carte despre Diego Maradona, a făcut o serie de dezvăluiri interesante.

La aproape un an de la decesul care a îndoliat întreaga lume a fotbalului,

În cartea lui Nelson Castro, intitulată ”La Salud de Diego - La Verdarera Historia” - ”Sănătatea lui Diego, povestea adevărată”, se arătă și motivele pentru care Diego Armando Maradona a fost îngropat fără inimă.

Nelson Castro a dezvăluit că lui Maradona i-a fost scoasă inima înainte să fie înmormântat, din două motive. Un prim motiv a fost teama că suporterii echipei Gimnasia îl vor dezgropa pe ”El pibe d'oro” pentru a-i lua inima. 

”A fost o mișcare plănuită de un grup de suporteri echipei Gimnasia La Plata. Se pregăteau să-i fure inima. Acest lucru s-a aflat la timp, așa că inima i-a fost scoasă înainte de înmormântare pentru a fi evitat un astfel de moment”, a declarat Nelson Castro, citat  deOle.

Maradona avea o inimă mare, la propriu

Cel de-al doilea motiv pentru care Diego Maradona a fost înmormântat fără inimă a fost dorința specialiștilor de a o studia și de a stabili exact cauza decesului, citează Digisport.

”Trebuia stabilită în mod clar care este cauza decesului. Apoi, inima lui cântărea jumătate de kilogram, iar o inimă normală are aproximativ 300 de grame. Avea inimă mare, chiar și pentru a fost sportiv, acest lucru fiind cauzat de problemele la inimă cu care s-a confruntat (de-a lungul timpului n.r)”, spune doctorul.

Zlatan Ibrahimovic îşi va prelungi contractul cu AC Milan

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel