Manuela Hărăbor, clipe de groază. Fiul actriței a fost la un pas de moarte: „A alunecat și a căzut în gol”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Manuela Hărăbor și fiul ei. Foto Facebook
Manuela Hărăbor și fiul ei. Foto Facebook

Manuela Hărăbor a relatat două momente critice prin care a trecut cu fiul său. 

Manuela Hărăbor este mama unui copil cu dizabilități. Andrei, care acum are 32 de ani, a fost diagnosticat cu autism, în copilărie. Actrița spune că se simte binecuvântată pentru că fiul ei este în viața ei și că nu simte greul pe care îl duce de atâția ani. 

Pe lângă greutățile cu care s-a confruntat în creșterea fiului ei, copilăria lui Andrei a fost marcată de două evenimente dureroase pentru Manuela. Actrița a povestit clipele de groază prin care a trecut. Prima experiență a avut loc în timp ce actrița se afla în America. Fiu ei, lăsat în grija bunicilor, s-a pierdut. 

”Am avut parte de două experiențe foarte dureroase. Prima, eram în America, trebuia să mă întorc în țară, am sunat acasă și am aflat că tata îl pierduse pe Andrei în parc. Am încercat să schimb biletele de avion, mă simțeam prinsă într-o capcană și nu știam ce să fac. După câteva ore l-au găsit pe Andrei. A vrut să-l răpească cineva, dar a intervenit jandarmeria”, a povestit actrița, pentru Fanatik. 

Andrei a căzut de la balcon

Un an mai tarziu, Andrei scăpa, ca prin minune, fără nicio problemă de sănătate, după ce a alunecat de la balcon. Actrița își amintește groaza prin care a trecut în momentul în care a fost anunțată că fiul ei a avut un accident și că a fost transportat de urgență la spital. 


”A doua întâmplare, vara următoare am plecat la mare. Am închiriat un apartament cu părinții mei și Andrei. M-am întors în București că aveam spectacole și, în perioada asta de trei zile cât am lipsit, Andrei și-a spart capul. S-a aplecat peste balcon, de la etajul unu, a alunecat și a căzut în gol pe un petec de pământ de 60 de cm pătrați. Dacă ar fi căzut pe gard sau pe beton…Am ajuns la spital, l-am găsit sedat, medicul mi-a spus că nu are nicio leziune și că a avut un noroc extraordinar. A două zi dimineață, Andrei s-a trezit și mi-a spus: “mama, hai la plajă”, a mai povestit actrița, pentru sursa citată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel