Mania Taylor Swift a sosit în sălile de curs ale unei universităţi din Filipine

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift
Taylor Swift

Mania Taylor Swift a sosit în sălile de curs din capitala Filipine, după ce o universitate a implementat un prim curs dedicat celebrităţilor şi care examinează impactul cântăreţei asupra culturii pop globale, informează Reuters.

Întrucât cântăreaţa se află în turneu în Asia săptămâna aceasta, peste 300 de studenţi s-au înscris la cursul facultativ oferit de Universitatea din Filipine, epuizând în câteva minute numărul limitat de locuri, ceea ce a determinat administraţia să suplimenteze locurile.

O vom trata pe Taylor Swift ca pe o celebritate, asta înseamnă că o vom analiza prin mai multe lentile de gândire, la intersecţia dintre sex, gen şi clasă, a spus Cherish Brillon, profesoară în departamentul de comunicare şi televiziune după primul curs.

La rândul ei o Swiftie, aşa cum sunt denumiţi fanii cântăreţei, Brillon a spus că în cadrul cursului va fi de asemenea studiat felul în care Swift este portretizată de presa din Filipine, ca o figură transnaţională.

Cei peste 20 de studenţi au purtat îmbrăcăminte marca Swift şi şi-au decorat caietele şi laptop-utile cu autocolante înfăţişând-o pe cântăreaţa câştigătoare a 14 premii Grammy.

Aş vrea să aprofundez problemele sociale cu care ne confruntăm în conexiune cu Taylor Swift, a spus studenta Shyne Canezal, o Swiftie încă din şcoala elementară.

Universităţi din Statele Unite cum ar fi Harvard, Stanford şi Berklee College of Music oferă deja cursuri despre Swift, în cadrul cărora sunt analizate maniera de a compune, precum şi abordări literare ale discografiei ei, printre alte subiecte.

Swift urmează să susţină şase concerte cu casa închisă în cadrul turneului Eras Tour în Singapore - singura oprire a artistei în Asia de Sud-Est - între 2 şi 9 martie. Peste 300.000 de bilete au fost vândute după ce fanii au stat la coadă în timpul nopţii înfruntând căldura tropicală copleşitoare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel