Mandachi, poză din "centrul de comandă" pentru ajutorarea refugiaţilor din Ucraina

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Omul de afaceri Ştefan Mandachi s-a implicat în oferirea de cazare şi hrană pentru mulţi refugiaţi fugiţi din Ucraina de teama războiului.

"Ei sunt echipa mea inimoasă cu care am umplut hotelul cu refugiați, cu care susținem oamenii din vamă. Ei preiau și colectează donații.

Ei calmează copiii, bătrânii, oamenii speriați. Ei fac țarcuri și câini la câini. E centralizează date. De dimineață suntem în telefoane, în priză! Ce mândru sunt de ei!!!!!!!! Mulțumesc mult!!!", a scris Ştefan Mandachi pe Facebook. 

Apelul lui Ştefan Mandachi: 

"Toți ucrainienii pot servi o masă caldă gratuită la noi! Toți câinii sunt la fel de bine veniți, inclusiv în hotel. Am pregătit țarcuri!

Dacă oferiți cazare, masă dar mai ales TRANSPORT din Suceava în țară, sunați-l pe Alex +40 (742) 696 939 (el întocmește listele, transportul e din Suceava!).

Avem 50 locuri cazare plus masă chiar acum!

IMPORTANT: am luat în echipă un translator, care va sta nedezlipit lângă responsabilul nostru. Pot suna direct refugiații +40 (742) 696 939 vor vorbi în limba lor! alimente (neperisabile, necongelate) se pot trimite la Mandachi Hotel (str. Sofia Vicoveanca, 107, Suceava foarte mulți vor să ajute cu bani. Noi strângem în conturile Fundația Umanitară “Jeni Mandachi”.

Obligatoriu de scris la plată “”UCRAINA”. Banii vor ajunge la refugiați doar dacă scrie clar “UCRAINA”.

RO52BTRLRONCRT0496865701 – RONRO02BTRLEURCRT0496865701 – EURRO57BTRLGBPCRT0496865701 – GBP.

Maximă atenție la conturi, în general, mai există infractori care pot modifica litere. Donați doar în surse foarte sigure, verificate, verificabile ar fi nevoie de 60 - 70 saltele. Un magazin mare de bricolaje sau cine ar putea să le imprumute, ar ajuta +40 (742) 696 939", a scris Ştefan Mandachi pe Facebook.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel