Mamma Mia! 3? Iată ce spun vedete din film despre o posibilă continuare a musicalului de succes din 2008

Autorul articolului: Georgiana Dediş |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Mai multe vedete din Mamma Mia! au declarat că abia aşteaptă să înceapă filmările. Încă nu se ştie când se vor prezenta pe platoul de filmare, dar producătorul filmului declară că va exista o continuare.

Să ai timpul vieții tale! Mamma Mia! A lăsat o impresie de durată în 2008, în timp ce distribuția a transportat telespectatorii în Grecia în timp ce cânta cele mai mari hit-uri ale ABBA - și un singur film nu a fost suficient, scrie US Magazine.

Meryl Streep și Amanda Seyfried au captivat publicul ca duo mamă-fiică Donna și Sophie în filmul original. În speranța de a obține răspunsuri despre identitatea tatălui ei, Sophie contactează trei dintre fostele flăcări ale mamei sale – Sam (Pierce Brosnan), Bill (Stellan Skarsgård) și Harry (Colin Firth) – înainte de nunta ei.

În timp ce fanii nu află niciodată oficial cine este tatăl lui Sophie, bărbații sunt de acord să rămână în viața ei ca figuri de tată. Între timp, povestea de dragoste care se desfășoară între Donna și Sam îi face pe spectatori să-și facă poftă de un basm european propriu.

Producătorul Judy Craymer  a declarat că "Meryl a fost prima alegere pentru Donna. Am văzut-o într-o piesă... Și m-am gândit: «Oh, Doamne, ea e bună»”, își amintește cineastul englez într-un interviu pentru Daily Mail. A sărit la ea înainte de a citi scenariul pentru că văzuse piesa la New York. L-am sunat pe agentul ei. Acesta a sunat-o pe Maryl Streep crezând că va refuza, însă actriţa a fost foarte încântată de propunere. 

Filmul a avut recenzii foarte bune

Judy Craymer a explicat că, în ciuda recenziilor foarte bune pentru primul film, „nimic nu se mișcă atât de repede” la Hollywood, așa că continuarea a avut nevoie de 10 ani pentru a ajunge pe marele ecran.

"Mi s-a părut firesc și momentul potrivit. Toată lumea a vrut să se unească pentru asta”, a spus Craymer despre cel de-al doilea film, menționând că Streep rareori – dacă vreodată – face continuări, dar a fost de acord să revină. "Cred că i-a fost dor de noi. A fost o mare petrecere, într-adevăr".  

Craymer a sugerat, de asemenea, posibilitatea unui al treilea blockbuster - și multe dintre vedetele filmelor au sugerat că doresc să se întoarcă în Grecia pentru ultima dată.

Amanda este pregătită pentru mai mult

Actrița din Mean Girls a declarat că abia aşteaptă filmarile. "Categoric a treia Mamma Mia!, cu siguranță nu al treilea copil", a râs ea. "Dacă ar fi după mine, da, desigur, ar fi opt Mamma Mia. Știți cât de distractiv este?”

Christine speră că se va întâmpla

"Sper că, dacă vor decide să o facă, ar fi mai bine să fie în curând, pentru că mulți dintre noi nu devin mai tineri", a declarat Baranski pentru Today's Hoda Kotb și Jenna Bush Hager în aprilie 2021. "Cu toții ne dorim o Mamma Mia! 3 pentru că ne distrăm atât de mult la realizarea acestor filme. Ambele filme au fost două experiențe pline de bucurie".

Trilogia viselor
Craymer a vorbit cu Daily Mail în august 2021 despre posibilitatea de a face un alt film, spunând: „Așa cum spunem în lumea filmului, asta este în lucru. Trebuie să fie o trilogie. Toată lumea vrea să se întoarcă și să o facă, așa că se lucrează la asta. Cred că toți trebuie să se întoarcă.”

Ea a sugerat că personajul lui Cher ar putea fi un accent mare în al treilea joc. "Nu am terminat încă povestea ei", a continuat producătorul. "Ar putea fi câteva piese noi ABBA. Cred că există piese care nu au fost folosite din albumul ABBA.” 

Articolul poate fi citit integral pe US Magazine.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel