Mama lui Michael Jackson este în "război" cu unul dintre nepoți

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Mama lui Michael Jackson este în "război" cu unul dintre nepoți/Facebook
Mama lui Michael Jackson este în "război" cu unul dintre nepoți/Facebook

După trecerea în neființă a lui Michael Jackson în 2009, mama sa a beneficiat de o sumă considerabilă de bani și alte facilități.

Conform documentelor consultate de TMZ, Katherine Jackson, în prezent în vârstă de 93 de ani, a avut acces la peste 55 de milioane de dolari în aproape 15 ani de la decesul fiului ei celebru. O parte semnificativă din această sumă provine dintr-o alocație lunară de 160.000 de dolari pe care o primește.

Cu ajutorul banilor lăsați de fiul său, Katherine a avut parte de îngrijire adecvată. Peste 15 milioane de dolari din avere au fost folosiți pentru a îmbunătăți și întreține reședința femeii, asigurându-i un transport privat, un bucătar și un grădinar personali, precum și servicii de securitate.

Blanket, cunoscut și sub numele de Bigi, în vârstă de 22 de ani, este cel mai mic fiu al lui MJ. Recent, el a inițiat o acțiune în instanță împotriva bunicii sale pentru a împiedica folosirea fondurilor lăsate moștenire de tatăl său pentru a acoperi cheltuielile de judecată din lupta împotriva executorilor care doresc să vândă o parte din catalogul muzical al megastarului.

Această acțiune contravine eforturilor anterioare, când Blanket și bunica sa s-au unit împotriva vânzării catalogului muzical al lui Michael Jackson. Totuși, Blanket nu s-a implicat în recursul ulterior al bunicii sale în vârstă de 93 de ani împotriva deciziei instanței de a permite executorilor să exploreze opțiunile de vânzare a catalogului. De asemenea, el crede că bunica sa are suficienți bani pentru a-și acoperi cheltuielile de judecată din propriul buzunar și nu ar trebui să se folosească de fondurile familiei în acest scop.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel