Mama Loredanei nu voia ca artista să se apuce de muzică. Tatăl cântăreței: „Nevastă-mea a vrut ca ea să facă ASE-ul. Îi zicea: Dă-te jos de pe scenă!”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Mama Loredanei nu voia ca artista să se apuce de muzică. Tatăl cântăreței: „Nevastă-mea a vrut ca ea să facă ASE-ul. Îi zicea: Dă-te jos de pe scenă!” / Facebook
Mama Loredanei nu voia ca artista să se apuce de muzică. Tatăl cântăreței: „Nevastă-mea a vrut ca ea să facă ASE-ul. Îi zicea: Dă-te jos de pe scenă!” / Facebook

Vasile Groza, tatăl celebrei cântărețe, Loredana Groza, în vârstă de 87 de ani, a dezvăluit că soția lui nu-și dorea ca artista să se apuce de muzică.

 

Tatăl Loredanei Groza a mărturisit că soția sa spera ca artista să urmeze ASE-ul și să devină contabilă.

„Nevastă-mea a vrut ca ea să facă ASE-ul, să se facă contabilă. Are acum atâtea filme, peste 300 de piese, care rămân în zestrea muzicală. Piesele ei au conținut, ea nu pune orice conținut în text.

Noi am făcut acum două săptămâni un text despre iubire, m-a pus să schimb. Pe mine ea m-a format, m-a stilizat, m-a perfecționat prin pretenția ei de calitate. Ea are alte trăiri, e umblată mai mult. Am fost și eu, și-n Brazilia, și-n India. Dar nu am fost chiar peste tot, ea are o experiență vastă despre viață, lume. Oi fi eu bătrân, dar nu înseamnă că sunt chiar așa înțelept. Întotdeauna am luat de la ea învățăminte”, a spus Vasile Groza pentru Playtech.

Ce muzică asculta Loredana în copilărie?

„La ordinea de zi erau Margareta Pâslaru și Angela Similea. Și ne trezeam cu fii-mea cântând. Nu avea microfon, îi dădeam un știulete de porumb, și o urcam pe taburet, că nu aveam scenă. Nevastă-mea, fiind învățătoare și având simțul muzicii, îi zicea: Dă-te jos de pe scenă!.

Apoi, a apărut casetofonul și se instruia. Am înregistrat-o în toate ipostazele. Cu scena a luat primul contact de la grădiniță. Ea a început ca solistă, cânta muzică populară, relua și cânta ce prindea. Încet, încet, a intrat într-o piesă de teatru, „Problema problemelor”, unde s-a evidențiat ca artistă. Avea scena în sânge, parcă era acasă în bucătărie”, a mai precizat Vasile Groza, pentru sursa citată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel