Mama Elodiei Ghinescu, ultima discuție cu fiica ei: Au venit cu o zi înainte la noi acasă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Mama Elodiei Ghinescu, ultima discuție cu fiica ei: Au venit cu o zi înainte la noi acasă
Mama Elodiei Ghinescu, ultima discuție cu fiica ei: Au venit cu o zi înainte la noi acasă

Emilia Ghinescu susține că fostul ei ginere, Cristian Cioacă, nu va recunoaște niciodată crima, deoarece ”caracterul lui este de așa natură”. 

"Sunt foarte mâhnită, cum am fost și acești ani, de când a omorât-o și până acum. El nu a recunoscut și vă spun că nici nu va recunoaște. Acum deja s-a obișnuit cu această treabă. Caracterul lui este de așa natură, așa vedeam eu înainte, se bucura când făcea rău cuiva", povestește femeia. 

Aceasta spune că s-a întâlnit cu fiica ei și cu soțul acesteia cu doar o zi înainte de dispariție. 

"Nu mi-a spus prea multe, că era așa, o fire pentru familia ei. Nu prea îi plăcea să vorbească foarte mult. Bine, mie îmi mai povestea, dar ultima zi în care am vorbit cu ea era cam supărată și el a avut o ieșire nepotrivită.  

Au venit cu o zi înainte la noi acasă, am servit masa împreună, după care el a plecat într-o cameră și a spus că e foarte obosit și că vrea să se odihnească. 

A stat acolo până când s-a gândit să plece acasă. Mi-am dat seama că între ei nu este lucru curat, dar am înțeles că de foarte multă vreme exista acest lucru deoarece el avea o amantă în Pitești, o amantă care a venit și la proces. În noaptea când el a omorât-o pe Elodia, a venit de acolo", a mai spus mama Elodiei, potrivit DCNews. 

Detalii despre cazul Elodiei

Reamintim că fostul polițist a fost condamnat pe 19 iunie 2014 de magistrații Curții de Apel Pitești la 15 ani și 8 luni de închisoare şi cinci ani interzicerea unor drepturi, pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, care a dispărut în august 2007 și nu a mai fost găsită niciodată. Procesul a atras o atenție considerabilă în mass-media și în rândul publicului, datorită naturii violente a crimei și a faptului că victima a fost o avocată tânără și frumoasă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel