Mama Andreei Tonciu, primele declarații după ce fiica ei a fost eliminată de la Survivor: „Îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Maria Tonciu, mama Andreei Tonciu, captură video PRO TV
Maria Tonciu, mama Andreei Tonciu, captură video PRO TV

Mama Andreei Tonciu a oferit primele declarații după ce fiica ei a fost eliminată din competiția Survivor România. 

Mama Andreei Tonciu a revenit în platoul emisiunii La Măruță după ce fiica ei a fost eliminată din competiția Survivor România 2022.


În ediția de marți seară a emisiunii Survivor România, Andreea Tonciu a fost votată de către public pentru eliminare. Chiar dacă bucuria a fost la cote maxime deoarece va ajunge acasă să își vadă fetița, vedeta a fost vizibil emoționantă că va părăsi competiția. 


”Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Sper că vom avea o prietenie frumoasă”, a spus Andreea Tonciu la TV. 


Mama Andreii Tonciu a mers în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv unde a discutat despre traumele prin care a trecut fiica ei în cadrul competiției Survivor. 


“Sincer, cred că nimeni nu se aștepta ca Andreea să fie scoasă, dar spre suprinderea noastră și spre marea noastră bucurie, abia o așteptăm acasă. Și pentru fiica ei este minunat! Rebeca a plâns după ce s-a terminat emisiunea, nu vă exagerez, o oră. De ce credeți că a fost tristă? Că a rămas Otilia singură. Nu pot să cred că n-a plans după Andreea și a plâns după prietena ei, Otilia care a rămas singură. Ne-a uimit lucrul acesta, empatia ei”, a spus mama Andreei Tonciu la Pro TV. 


Aceasta susține că a vorbit cu fiica ei la telefon și crede ca aceasta a rămas traumatizată de ceea ce a văzut în acea competiție.


“Am vorbit cu Andreea și încă e șocată de ce a trăit acolo. (…) Noi, cei din fața ecranelor, percepem show-ul foarte frumos, dar dacă fizic ești acolo e cu totul altceva. Eu o cunosc foarte bine pe Andreea și îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă. Tot timpul auzea zgomote, urlete de animale… Pentru ea a fost un șoc că n-a putut să se odihnească. Dacă dormea, sigur avea mai multă energie”, a adăugat mama vedetei. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel