Mălina Avasiloaie și Alin Gabor, dragoste la prima vedere: Ne-am cunoscut la malul mării

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Malina Avasiloaie/ Instagram
Sursa foto: Malina Avasiloaie/ Instagram

Mălina Aavsiloaie a vorbit despre parcursul relației ei cu Dr. Alin Gabor.

Mălina Avasiloaie și Alin Gabor formează un cuplu de aproximativ un an. Chiar dacă pare o perioadă scurtă de timp, cei doi și-au întemeiat în lunile acestea o adevărată familie, pentru că pe lângă faptul că s-au căsătorit, urmează să devină și părinți. Celebra artistă spune că totul între ei s-a legat natural, fiind vorba de dragoste la prima vedere.

"Ne-am cunoscut la malul mării, în luna august, anul trecut. A fost totul foarte spontan. Întâmplarea face că nici eu, nici Alin nu ar fi trebuit să ajungem în seara aia acolo, pentru că prietenii lui s-au organizat înainte cu o seară de a merge la eveniment și și-au făcut rost de bilete, iar eu abia ce fusesem cu o săptămână înainte tot la o petrecere la mare. A fost dragoste la prima vedere din partea amândurora. Am așteptat să facă el primul pas, bineînțeles, iar după tot felul de schimburi de priviri, și-a făcut curaj Alin și a venit la mine, am dansat și din clipa aia nu ne-am mai despărțit toată seara.", a spus Mălina Avasiloaie pentru Spectacola.

"Aspectul lui fizic m-a atras"

Viitoarea mămică a vorbit chiar și despre atuurile bărbatului din viața ei, care au cucerit-o pe loc.

"Chiar dacă sună superficial, aspectul lui fizic m-a atras. Îl știam de pe rețelele de socializare, îl aveam în listă, știam că este doctor și imediat știu că le-am zis prietenelor mele: "Uite-l pe domnul doctor de pe Instagram", eram singura care îl știam. Am avut noroc, pentru că sora mea, dar și Nicole Cherry, care erau cu mine în seara aia, au pus foarte mare presiune și m-au îndemnat să las frâu liber sentimentelor și să nu mai fiu orgolioasă, pentru că în perioada respectivă eram foarte ghidată de partea rațională și nu mi-aș mai fi dorit să sufăr și să fiu dezamăgită.", a mărturisit ea.

Alin Gabor, fascinat de zâmbetul partenerei lui

"El mi-a spus din prima clipă că l-a atras zâmbetul meu. Fiind doctor stomatolog, contează aspectul ăsta. I-a mai plăcut mult și faptul că am fost naturală, dar și copilăroasă, jucăușă, în felul în care îl iubesc. Eu de la a doua întâlnire m-am dus nemachiată, nu eram preocupată de aparențe. Noi ne-am  cunoscut într-o perioadă în care Alin nu mai spera la o dragoste, pentru că a avut și el dezamăgiri în trecut, iar eu am fost persoana care l-a readus la viață, chiar asta mi-a spus când m-a cunoscut.", a spus artista pentru Spectacola.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel