Mai vine sau nu Travis Scott la Beach Please? Selly vine cu răspunsul

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Miami DADE
Foto: Miami DADE

Selly a explicat care e faza cu Travis Scott arestat și dacă acest lucru îi influențează prestația din Romania de la Beach Please. 

”Vine 100% la Costinești, omul e deja în libertate” a zis Selly într-un videoclip postat pe Tiktok. 

Acest lucru este confirmat și de Miami Herald care scrie:

Starul rap Travis Scott a fost eliberat din închisoarea Miami-Dade County după arestarea sa de joi dimineață în South Beach sub acuzațiile de intruziune și intoxicație dezordonată. Potrivit înregistrărilor online ale Miami-Dade Corrections, Scott, în vârstă de 33 de ani, care a fost înregistrat la Turner Guilford Knight Correctional Center sub numele său legal „Jacques Webster,” a plătit o cauțiune de 650 de dolari, nu 500 de dolari cum zicea Selly.

Scott, care a concertat în Miami în ianuarie ca parte a turneului său Utopia-Circus Maximus, a postat pe platforma de socializare X după eliberarea sa: „Lol.”

Conform unui raport de arestare, poliția din Miami Beach a fost chemată la Marina Miami Beach, situată la 300 Alton Rd., în jurul orei 12:44 a.m., după ce un apelant a raportat „că erau persoane care se luptau” pe unul dintre iahturi.

„Domnul Scott a fost reținut temporar din cauza unei neînțelegeri,” a declarat avocatul lui Scott, Bradford Cohen, de la Cohen & McMullen din Fort Lauderdale. „Nu a existat nicio altercație fizică implicată și mulțumim autorităților pentru colaborarea lor pentru o rezolvare rapidă și amiabilă.”

Poliția din Miami Beach spune că, la sosirea lor la marina, Scott stătea lângă doc strigând la oamenii de pe iaht. Când ofițerii i-au cerut să se așeze, raportul de arestare arată că Scott se așeza pentru scurt timp, apoi se ridica din nou. „Ofițerii de la fața locului au simțit un miros puternic de alcool venind din respirația [lui Scott],” se arată în raport.

Persoana care a sunat la poliție „a declarat că nu dorește să depună plângere și doar dorește ca [Scott] să plece de pe vas.” Scott s-a întors pe trotuar, conform raportului de arestare, ocazional mergând înapoi și „strigând obscenități” la oamenii de pe iaht. El a plecat cu o mașină așteptând, dar s-a întors după aproximativ cinci minute.

„[Scott] a ignorat ofițerii din parcarea marinei, ignorând comenzile ofițerilor de a nu merge mai departe,” se arată în raport. „Odată ce [Scott] a început să vorbească cu sergentul (Jorge) Lemus, [Scott] a început să strige din nou, devenind eratic, perturbând liniștea locuitorilor marinei și a clădirilor rezidențiale din apropiere, cauzând o tulburare publică.”

La sediul poliției din Miami Beach, raportul arată că „[Scott] a recunoscut că a consumat alcool și a declarat: 'Este Miami.'”

Acesta a lansat și un tricou cu fața lui din ”mugshot” cu textul: ”it's Miami”

Foto: shop.travisscott.com

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel