Mai sunt doar câteva bilete pentru spectacolul Lord of the Dance - Lifetime of Standing Ovations. Când și unde are loc marele show

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Lord of the Dance │ FOTO: Lord of the Dance / TJK Live
Lord of the Dance │ FOTO: Lord of the Dance / TJK Live

Lord of the Dance vine în România.

Pe 21 Mai, Sala Palatului se pregătește să găzduiască unul dintre cele mai apreciate și longevive spectacole de dans din lume. Lord of the Dance revine la București cu un eveniment impresionant - "Lifetime of Standing Ovations", la exact un an după ce trupa a sărbătorit 25 de ani de la debut. Pentru pasionații de dans și admiratorii spectacolului, acesta este un eveniment de neratat în calendarul cultural al acestui an.

Mai mult decât o simplă demonstrație de dans, noul turneu se conturează ca o experiență artistică completă, în care se folosesc cele mai moderne tehnologii pentru a crea efecte vizuale spectaculoase. Energia vibrantă a dansului irlandez se îmbină armonios cu povestea din spatele pașilor, oferind spectatorilor o experiență imersivă.

Cu mai puțin de 500 de bilete disponibile pentru acest eveniment, entuziasmul atinge cote maxime. Este o oportunitate rară de a fi martor la istoria în desfășurare a acestei trupe legendare. Spectacolul promite să fie mult mai mult decât o simplă prezentare artistică; va fi o celebrare a creativității, a pasiunii și a inovației.

Prețurile biletelor variază între 99 lei pentru cele standard și ajung până la 599 lei pentru locurile din Categoria VIP, în funcție de poziționarea în sală, informează infomusic.ro.

Cum a devenit Lord of The Dance fenomen mondial

De-a lungul anilor, Lord of the Dance, creat de celebrul dansator și coregraf Michael Flatley, a reușit să cucerească inimile a milioane de spectatori din întreaga lume și i-a adus lui Michael un loc bine meritat în Cartea Recordurilor. Michael Flatley și-a făcut un debut memorabil la Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, marcând începutul unei călătorii extraordinare în lumea dansului irlandez.

Lord of the Dance a făcut senzație încă de la debutul său pe scena din Dublin, Irlanda, în 1996. Combinația unică de muzică tradițională irlandeză și tehnici moderne de dans, îmbogățite cu elemente teatrale și narative, l-a propulsat pe Flatley și trupa sa în centrul atenției. Coregrafia inovatoare a lui Flatley, caracterizată de ritmuri rapide și mișcări sincronizate perfect, a stabilit un nou standard în spectacolele de dans.

Dar noutatea nu s-a limitat doar la dans. Efectele vizuale și tehnologia folosită pe scenă au transformat fiecare spectacol într-o experiență captivantă și dinamică pentru public. Succesul inițial al trupei a fost rapid urmat de turnee internaționale, spectacole sold-out și apariții televizate, consolidându-și astfel statutul de fenomen global.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel