Mai este destul material! The Rolling Stones vor mai face albume până când vor 'ceda'

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
The Rolling Stones/Facebook
The Rolling Stones/Facebook

The Rolling Stones vor continua să facă mai multe albume până când vor "ceda".

Chitaristul Keith Richards a povestit cum trupa - formată și din solistul Sir Mick Jagger și chitaristul Ronnie Wood - mai are "multe" materiale rămase de pe recentul album "Hackney Diamonds", care a fost numărul unu în topul celor mai bune albume.

Întrebat dacă există "un alt album în pregătire", Keith a declarat pentru SiriusXM NPR:

"Au mai rămas destule materiale de la 'Hackney Diamonds' la care să lucrăm. Întotdeauna va mai fi încă unul până când vom renunța. Putem să ne punem puțin pe picioare, dar știți. Ești implicat până la capăt în acest lucru. Asta este ceea ce facem. Trebuie să ducem Rolling Stones până la capăt."

Keith - care împlinește 80 de ani luna viitoare - nu intenționează, de asemenea, să se oprească din concerte prea curând, pentru că încă "îi place".

El a spus: "Mă ține pe vârfuri și îmi menține degetele de la mâini în mișcare. Și încă mai găsesc diferite moduri de a cânta. Chiar dacă ajungi în jur de 80 de ani, credeți-mă, nu mă opresc."

Trupa l-a pierdut pe toboșarul Charlie Watts în august 2021, când acesta a decedat din cauza unui cancer la gât, iar Keith a recunoscut că a fost "dificil" să cânte fără el.

Dar el este recunoscător că Charlie l-a recomandat pe Steve Jordan ca înlocuitor pentru concertele live, înainte de a se stinge din viață.

Întrebat cum a fost să nu mai lucreze cu Charlie după atâția ani, Keith a răspuns: "A fost un moment foarte greu: "Ca parte a trupei Stones, a fost dificil.

A fost mult mai ușor datorită domnului Watts însuși, care l-a recomandat mereu pe Steve Jordan: "Dacă se întâmplă ceva, Steve Jordan este omul potrivit". Acest sfat mi-a fost dat cu mulți ani în urmă și asta m-a determinat să lucrez la The X-Pensive Winos cu Steve Jordan.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel