Madonna și-a revenit! Cum s-a pozat în camera de hotel

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Madonna și-a revenit! Cum s-a pozat în camera de hotel/Instagram
Madonna și-a revenit! Cum s-a pozat în camera de hotel/Instagram

Madonna a revenit cu putere pe scenă după dificultățile de sănătate pe care le-a întâmpinat vara trecută. Icona muzicii pop este în mijlocul turneului "Celebration Tour," oferind concerte în întreaga Europă și America de Nord.

În cel mai recent mesaj postat pe contul său de Instagram, celebritatea a împărtășit câteva fotografii din Barcelona, unde a avut un concert cu doar câteva zile în urmă. Madonna a împărtășit imagini atât de pe scenă, în timpul spectacolului, cât și câteva poze care au atras atenția, în care apare într-o ipostază destul de îndrăzneață, inclusiv într-un cadru de pat și purtând o ținută provocatoare.

Artista a fost surprinsă pe internet într-o apariție în care purta un voal alb, care dezvăluia în mare parte corpul său. Aceasta s-a fotografiat în pat, în camera de hotel, într-o ținută sumară, constând doar în dresuri, mănuși și un voal care îi acoperea capul, accentuând subtil formele sale.

2. -imagine fara descriere- (222_62755800.jpg)

În postare, Madonna, în vârstă de 65 de ani, a sărbătorit etapa din Barcelona a turneului său intitulat „Celebration Tour”.

„Mulțumesc Barcelona............... incredibil. Energie", este mesajul postat de vedeta top.

3. -imagine fara descriere- (3333_23061300.jpg)

Madona pare că este în formă și că și-a revenit după problemele de sănătate cu care s-a confruntat recent. Vedeta pop a fost văzută mergând pe bicicletă și bucurându-se de străzile Barcelonei.

În luna iulie Madonna a petrecut câteva zile internată în spital din cauza unei infecții bacteriene. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience