Madonna se desparte de iubit după 1 an de relație

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Madonna se desparte de iubit după 1 an de relație
Madonna se desparte de iubit după 1 an de relație

Madonna s-a despărțit de iubitul ei, Josh Popper, după un an de relație.

Superstarul de 65 de ani și Josh, de 30 de ani, s-au cunoscut prin intermediul fiului Madonnei, David Banda, în vârstă de 18 ani, care lua lecții de box de la Josh la sala de sport Bredwinners din New York.

Madonna a fost ocupată cu turneul său Celebration Tour din octombrie anul trecut, iar despărțirea lor a fost atribuită programului ei aglomerat.

"Madonna abia dacă l-a văzut pe Josh luni de zile, din cauza programului ei foarte încărcat. Lucrurile pur și simplu s-au stins", a declarat o sursă pentru The Sun.

"Nu există cu adevărat resentimente - încă se iubesc unul pe celălalt. În acest moment, relația lor nu pare fezabilă și au decis să ia o pauză, dar rămân prieteni."

Josh a fost alături de Madonna atunci când aceasta a fost spitalizată cu o infecție bacteriană gravă anul trecut și a petrecut mai multe zile la terapie intensivă.

Josh a însoțit-o în mai multe călătorii internaționale și, în decembrie, a apărut pe scenă alături de ea în Brooklyn. Cei doi au împărțit un sărut în fața a 14.000 de oameni.

Madonna a fost căsătorită anterior cu Sean Penn și, ulterior, cu Guy Ritchie. Ea are doi copii biologici, Lourdes, de 27 de ani, și Rocco, de 23 de ani, precum și patru copii adoptați: David, de 18 ani, Mercy, de 18 ani, și gemenele Stella și Esther, de 11 ani.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel