Madonna răspunde criticilor legate de apariția sa la Premiile Grammy: Sunt prinsă în lumina orbitoare a vârstei și a misoginismului

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Madonna este în DOLIU! Un membru al familiei a făcut anunțul / Facebook
Madonna este în DOLIU! Un membru al familiei a făcut anunțul / Facebook

Într-o nouă postare pe Instagram, Madonna a răspuns criticilor.

"A fost o onoare pentru mine să îi prezint pe Kim Petras și Sam Smith la Grammy. Am vrut să dau ultimul premiu, care a fost albumul anului, dar am considerat că este mai important să prezint prima femeie trans care cântă la Grammy - un moment istoric", a scris ea.

"Și, pe deasupra, a câștigat un Grammy!!!", a scris Madonna, referindu-se la faptul că Petras a câștigat premiul pentru cea mai bună interpretare a unui grup/duu pop alături de Smith.

Madonna a spus că, în loc să se concentreze pe "neînfricarea unor artiști precum Sam și Kim", mulți oameni au decis să îi critice înfățișarea, ceea ce a dus la susținerea din partea fanilor ei.

"În loc să se concentreze asupra a ceea ce am spus în discursul meu, care a fost despre a mulțumi pentru neînfricarea unor artiști precum Sam și Kim, mulți oameni au ales să vorbească doar despre fotografiile de prim-plan cu mine făcute cu o cameră cu obiectiv lung de către un fotograf de presă, care ar distorsiona fața oricui", a spus ea.

"Încă o dată, sunt prinsă în lumina orbitoare a vârstei și a misoginismului care pătrunde în lumea în care trăim. O lume care refuză să sărbătorească femeile care trec de vârsta de 45 de ani și simte nevoia să o pedepsească dacă continuă să aibă o voință puternică, să muncească din greu și să fie aventuroasă."

Madonna a precizat că a fost "degradată de mass-media încă de la începutul carierei mele, dar înțeleg că totul este un test și sunt fericită să fac pe deschizătoarea de drumuri pentru ca toate femeile din spatele meu să aibă o viață mai ușoară în anii care vor urma".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel