Madonna, de nerecunoscut la Premiile Grammy. Artista și-a ȘOCAT fanii / VIDEO

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Madonna este în DOLIU! Un membru al familiei a făcut anunțul / Facebook
Madonna este în DOLIU! Un membru al familiei a făcut anunțul / Facebook

Madonna și-a dezvăluit fața incredibil de fină atunci când a urcat pe scena plină de vedete, în calitate de prezentatoare la cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy, duminică, în Los Angeles. 

Regina muzicii pop, în vârstă de 64 de ani, a surprins mulțimea cu aspectul ei fără riduri, în timp ce îi prezenta pe Sam Smith și Kim Petras în timp ce se pregăteau să cânte piesa lor de succes, Unholy, care a câștigat premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare a unui duo/grup pop în timpul ceremoniei. 

Interpreta hitului Material Girl, care și-a anunțat recent anticipatul turneu The Celebration Tour, a trimis în plus un mesaj emoționant către 'toți micii rebeli' și a afirmat că 'neînfricarea lor nu trece neobservată' - dar atenția s-a îndreptat rapid către 'chipul ei de nerecunoscut'.

Talentata vedetă, ea însăși deținătoare a șapte premii Grammy, a urcat pe o scenă strălucitoare, în timp ce și-a asumat rolul de prezentatoare în timpul festivităților. 

Ea a optat pentru un look monocromatic pentru această seară și a îmbrăcat o jachetă neagră, mulată, împreună cu o fustă lungă, neagră, care avea o crăpătură până la coapsă în partea dreaptă.

Madonna, criticată dur pentru apariția de la premiile Grammy.

Chiar și-a distrus fața!”, ”Madonna arată bine pentru vârsta ei. Dacă vârsta ei ar fi fost de 2.700 de ani!”, ”Arată de parcă ar fi un vampir”, au fost alte comentarii.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel