Madonna, dată în judecată de fani pentru că a întârziat două ore începerea unui concert

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Madonna, dată în judecată de fani pentru că a întârziat două ore începerea unui concert / Foto Pexels
Madonna, dată în judecată de fani pentru că a întârziat două ore începerea unui concert / Foto Pexels

Doi fani din New York ai celebrei artiste pop Madonna au decis să o dea în judecată pe vedeta internațională, argumentând că întârzierea acesteia la un concert le-a afectat programul și a generat cheltuieli suplimentare.

Potrivit informațiilor furnizate de The Guardian, Michael Fellows și Jonathan Hadden au depus o plângere la tribunalul federal din Brooklyn, acuzând-o pe Madonna, precum și Barclays Center și promotorul turneului Live Nation, de practici comerciale incorecte și neloiale.

Evenimentul în cauză a avut loc pe 13 decembrie la Barclays Center în cadrul turneului "Celebration" al Madonnei. Desigur, artista de 65 de ani și-a anunțat spectacolul să înceapă la ora 20:30, însă, conform documentelor depuse la tribunal, aceasta a pășit pe scenă abia după ora 22:30.

Fellows și Hadden au susținut că, după finalizarea concertului, în jurul orei 1 dimineața, au întâmpinat dificultăți în a găsi mijloace de transport public sau privat, fiind nevoiți să plătească sume semnificative pentru a ajunge acasă. În plus, din cauza orei târzii la care s-a încheiat spectacolul, cei doi fani afirmă că au avut probleme în a se ocupa de responsabilitățile familiale a doua zi.

Acuzațiile aduse de Fellows și Hadden includ practici comerciale incorecte și înșelătoare, considerând întârzierea concertului drept o încălcare a contractului și un exercițiu de publicitate falsă. Acțiunea lor în instanță urmărește să obțină statutul de acțiune colectivă pentru ceilalți participanți la spectacolele din cadrul turneului "Celebration", care au început și ele cu întârziere.

În ciuda faptului că întârzierile la concerte nu sunt neobișnuite în industria muzicii live, aceasta nu este prima dată când Madonna se confruntă cu astfel de acuzații. În trecut, artista a fost implicată în procese similare, care, însă, au fost ulterior respinse.

Actualul turneu "Celebration" al Madonnei a fost reprogramat din iulie anul trecut, după ce aceasta a fost spitalizată din cauza unei infecții. Turneul este planificat să continue până în aprilie, iar Madonna, Live Nation și Barclays Center au fost contactați pentru a oferi comentarii în legătură cu acțiunea în instanță.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel