Madonna a ȘOCAT la Vanity Fair Icons! A refăcut Cina cea de Taină

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 20 Martie 2023, 10:26 | Categorie: Știri
Madonna a ȘOCAT la Vanity Fair Icons! A refăcut Cina cea de Taină / Foto Luigi & Iango
Madonna a ȘOCAT la Vanity Fair Icons! A refăcut Cina cea de Taină / Foto Luigi & Iango

Ea abordează criticile din trecut din partea bisericii catolice și vorbește despre relația ei cu religia în prezent.

Madonna apelează din nou la iconografia religioasă în cea mai recentă ședință foto pentru coperțile europene ale Vanity Fair din Italia, Franța și Spania - și se deschide acum despre propriile sentimente față de religie.

Fotografiată de Luigi & Iango pentru numărul Icons Issue, publicația spune că ședința foto o arată pe Regina muzicii pop "exprimând valorile pe care le-a apărat de-a lungul traseului său artistic și al iconografiei, unde apărarea diversității este nucleul".

În timp ce pe copertă apare în rolul Fecioarei Maria, fotografiile din interiorul ediției o arată pe Madonna într-o versiune feminină a Cenaclului, o altă fotografie cu ea în rolul Fridei Kahlo și altele în care apare înconjurată de matadori.

Despre fotografia cu Cina cea de Taină (de mai sus), Madonna a spus că ideea a fost a fotografilor - dar ea "a crezut că este o abordare interesantă".

"După cum știți, în Cina cea de Taină, Iisus este un bărbat și este înconjurat de discipoli bărbați. Așa că mi s-a părut interesant să întoarcem mesele (ca să spunem așa) și Iisus să fie energie feminină, iar eu să fiu înconjurată de discipoli de sex feminin", a explicat ea. "Mi-a plăcut ideea că ne jucăm cu această contradicție, care nu este chiar o contradicție".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair Italia (@vanityfairitalia)

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience